Hogyan jobb használni a terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Fura kérdés lesz, de lepisilni jobb vagy valamibe felfogni és utána belemártani a tesztet? Az eredményt befolyásolhatha ha így vagy úgy van elvégezve?2024. máj. 4. 09:00
1/8 anonim válasza:
Nekem a legolcsóbb mártogatós volt, mikor terhes lettem az is kimutatta, mikor nem voltam az nyilván nem :)
2/8 anonim válasza:
Jaj. Nem befolyásol semmit. Azon múlik, hogy tudsz célozni vagy sem.
3/8 anonim válasza:
Mindegy hogy csinalod szerintem. En martogattam mar lepisilos tesztet, ugyanugy helyes eredmenyt mutatott.
4/8 anonim válasza:
A lepisilős teszteknek nagyobb a papírja amit le kell pisilni. A mártógatósakat viszont nagyon könnyű eláztatni ha lepisiled.
Meg én alapból a lepisilőset is mártogattam, úgy jobban tudtam figyelni, hogy mennyi ideig éri a pisi, rendesen felszívja-e.
5/8 anonim válasza:
Nekem kétségeim voltak a lepisilőssel szemben, hogy sikerül-e egyáltalán rá, sikerül-e annyi mennyiség rá, amennyi kell, egyáltalán hova fog menni a pisi, én nem tudok "célozni". Úgyhogy maradtam a mártogatósnál, meg a cseppentősnél. Eredményét nem befolyásolja. Ha követed az utasításokat, lehetetlen elrontani. Nekem még sosem ázott el, meg semmi gond nem volt soha.
6/8 anonim válasza:
Ez preferencia. En pl "martogatni" szeretrm. Igy tobb tesztet is el lehet vegezni ha az egyik hibás lenne
7/8 anonim válasza:
Nekem anyi lenne a kérdésem hogy ha most vagyok 28 hetes akkor gondolom semi fele képen nem voltam még terhes szeptemberben?
Október 21 tol 24 ig volt mestruaciom
8/8 anonim válasza:
7es számolj vissza 28hetet.
De írtad is hogy október 21 volt az utolsó menstruációd első napja. Szóval október 21.étől számolják a terhességi heteidet. Ezek alapján nem voltál terhes szeptemberben🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!