Ha 2 napja késik akkor érdemes tesztelni vagy várnom kéne még és ha teszteljek akkor mehet már a délutániból vagy jobb reggel?
Ha már késik, akkor 10-es tesztttel már ma is bőven tesztelhetsz, akár délután is.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ha negatív, akkor biztos nincs baba, mert pl. lehetett később az ovu, és ha akkor sikerült teherbeesni, mondjuk egy hete, akkor azt még nem mutathatja, de erre kicsi az esély.
Ha nem kívánt terhesség lenne, akkor főleg célszerű minél hamarabb tesztelni, mert ha negatív lesz, akkor megnyugszol és valószínűleg nemsoká meg is jön utána.
Esetleg próbálj keveset inni és pisilni, amíg nem csinálod meg a tesztet, ha délután fogsz nekifutni.
Ket nappal a keses utan delutan lett eros pozitiv a 10-es erzekenysegu tesztem.
Szerintem mar tesztelhetsz delutan is
Nyugodtan tesztelhetsz.
Fura amúgy a két véglet, az egiyk nappal mensi előtt mát tesztel a másik meg késésnél se mer. Mi van veletek? :D
Én 7 évig vártam a csodánkat, de, ha kéesett teszteltem :D (egyébként mikro terhes lettem, már napokkal nem várt előtt tüneteim voltak és pozi lett a teszt.)
Késik, ennél tökéletesebb indok nincs egy teszthez. Ilyenkor má rninc skétely, ha pozi terhes vagy, ha negatív nem vagy az.
Drukkolok, hogy baba legyen a késés mögött, és ne halogasd tovább, mert értelmetlen :)
elég rendszeres háll istennek !! .
Csináltam én is azt hogy menszi előtt teszteltem de egy jó ideje megfogadtam hogy nem tesztelek csak ha késik és igaz most késik csak gondoltam hogy szimplán késik de tesztelek egyett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!