Ha 2 napja késik akkor érdemes tesztelni vagy várnom kéne még és ha teszteljek akkor mehet már a délutániból vagy jobb reggel?
Ez ilyen sajnos, ha késve jön, akkor mindig erősebb, hiszen pár nappal tovább vastagodott a méhnyálkahártya.
Kitartás és mielőbbi sikert nektek!
Ne add fel :)
Nem...bejött a nagy meleg, simán lehet ez az oka. Egy hét késés még normális is lehet. Ha gyakori, akko meg lehet nézetni dokival.
Késésnek 3 oka lehet, vagy később volt ovu, vagy nem volt ovu, vagy elindult egy terhesség sé megszakadt, de az még a vérzés jelentkezésekor is pozitívan látszik a teszten.
Nekem annó mindne nyáron késett két hetet.... egyszerűen a meleg miatt borult minden.
Nem, már mutatnia kellene a tesztnek.
Ez most egy ilyen ciklus, barátnőm egy hónapja járt ugyanígy.
Nem lehetsz terhes ha a teszt nem mutatja.
Sok nő azt hiszi,hogy ha soha nem kesett,soha nem maradt ki,akkor az vele nem fordulhat elo.Ha megis akkor biztosak benne,hogy valami baj van,vagy pedig terhesek .
Pedig nem
Meleg,stressz,minden befolyasolhatja a ciklusodat.
Nekek is egyik honapban kesobb jon meg egy ket nappal,a masik honapban hamarabb,a harmadikban idore...Nincs ezzel semmi baj.
Nekem pl a mult honapban hamarabb jott egy nappal es az elso nap csak olyan barnazas szeru valami volt.A masodik napon ugy elindult,hogy megijedtem magamtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!