Hány nappal érdemes a nem várt előtti napon tesztelni ,amikor már mutatna valamit a teszt?
Predictor early akàr mán 6 nappal a mensi előtt is kimutatja a terhességet.
De nyílván ha később fogant a baba, akkor nem fogja kimutatni olyan korán.
1. "mán 6 nappal a mensi előtt" 🤣
Ezt is csak az hiszo el, aki a "már"-t 'mán'-nak mondja. 🤣🤣🤣
Kérdező, tesztelni akkor érdemes, ha nem jön meg akkor, amikor kellene neki.
Nem 1 vagyok de nekem is mutatta 6 nappal mesi előtt, de én tudom mikor volt ovum, így 6 nappal előtte az nekem 9 dpo, mert 15 a luteálisom. Ha ez valakinek rövidebb akkor már nem mutatja 6 nappal előtte.
Így ha tudod az ovud akkor az után a 10-11.napon már egy predictor early mutatja.
Tök felesleges előtte tesztelni. Sokszor fals eredményt kapsz, kémiai terhességgel. Minek? Nem elég akkor, mikor késett a menzeszed?
Én közel 2 évet vártam a pozitív tesztre, de soha nem teszteltem menzesz előtt, csak akkor, ha késett 1-2 napot. Így is sok negatív tesztem lett.
1-2, sőt több napos késéssel is lehet kémiai terhesség, szerintem az a ritkább, ha csak elindul valami, és mégis megjön időben, csúszás nélkül...
Tehát a kémiai terhességbe szerintem bármikor belefuthatsz, ne ebből indulj ki.
Inkább azért tesztelj a nemvárt napja után,mert az már okot ad a gyanakvásra, ha nem jön meg, így nem lövöldözöl el felesleges teszteket minden hónapban 8-9. Dpo-tól, csak ha indokolt, így talán nem is görcsölsz annyira rá.
Ennek ellenére ha valami gyanúsat érzel, a 10-11. napon már tesztelhetsz, ha mégis szeretnél, mert akkor már jó eséllyel mutathatja, ha elkezdődött valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!