Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztelni 2-3 nappal...

Érdemes tesztelni 2-3 nappal a nem várt előtt? A teszt 25 ml/U érzékenységű. Mutatna valamit ha babát várnék?

Figyelt kérdés
A hőm 3 tizeddel magasabb mint peteérés után szokott lenni és menzi szerű hasfájásom van. Ami fura, hogy mindig szokott fájni a mellem, általában 1 héttel ovuláció után kezdődik, de most egyáltalán nem fáj, még csak nem is érzékeny.
2009. júl. 1. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
tesztelhetsz, ha nagyon szeretnél, én is ezt tettem, mert már annyira kíváncsi voltam :) De nekem nem mutatott semmit. Inkább várd meg még azt a 2-3 napot, sőt én tapasztalatból még néhány nappal többet is várok már. (vagyis már nem kell szerencsére :)
2009. júl. 1. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok mint te Gábriel 25-ös érzékenységű tesztem van és itt fekszik előttem.. 29 napos ciklusaim vannak, ma vagyok a 29. napon.. de mivel mérem a hőmet és láttam későn volt ovulációm.. ezért nem merem megcsinálni mert úgy érzem felesleges.. szóval ha tudod mikor ovuláltál akkor inkább várd ki a 14 napot. elvileg nagyon halványan már mutathat valamit de csak a reggeli vizeletből mutatna akkor is..

én asszem várok július 5-ig.. addig ha nincsen baba biztosan megjön.. valamiért nem merek tesztelni. tüneteim: semmi vérzés még csak halvány rózsaszín vagy barna sem.. néha kicsit szurkál a pocim alja,nem émelygek, nem szédülök.. kicsit érzékenyebb a mellem, de nem különösebben..

amire emlékszem mindkét babámnál: állatira melegem volt ebben az időben.. folyt rólam a víz.. pedig egyiknél márciusban a másiknál novemberben teszteltem..

nagy drukk és tarts ki!

ha most tesztelnél és halvány lenne akkor is csinálnál még egyet nem??

2009. júl. 1. 13:23
 3/13 A kérdező kommentje:
:-) hát eléggé nehezen tudom kivárni ezt a pár napot... Másokkal ellentétben én nem igazán tanultam az eddigi tapasztalataimból.. Immár 14 hónapja próbálkozunk és szerintem ellőttem vagy 50 tesztet. Tudom hogy pénzkidobás volt, de hát a türelem nem az erősségem. Nagyon becsüllek Titeket hogy Nektek van türelmetek várni. :-)
2009. júl. 1. 13:30
 4/13 A kérdező kommentje:

És igen, a kérdésre válaszolva: ha halványka lenne tuti csinálnék még tesztet. De nem 1-et, hanem vagy 3-mat!!

:-))))

2009. júl. 1. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Èn mára nem vártam,de tegnap csináltam egy tesztet.Halvány 2 csíkos lett.Szinte én 100% voltam benne,merta lányommal is így éreztem magam mint most....

Remélem hogy nem is jön....

2009. júl. 1. 13:33
 6/13 A kérdező kommentje:

1 válaszoló: ez azt jelenti hogy Neked már összejött a baba?

2 válaszoló: nagyon drukkolok Neked!

2009. júl. 1. 13:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok és sok egészséget kivánok Nektek!
2009. júl. 1. 13:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia,hát én pont igy jártam mikor terhes lettem,mint te.Nekem is az lett furcsa,hogy elmaradt a mellfájdalom,és abszolút nem volt érzékeny.Én sem birtam magammal,nekem 30-32 napos ciklusaim voltak és a 27-ik napom a clearblue tesztem már pozitiv lett reggel.Szerintem azért várj még 2-3 napot,persze,ha kibirod addig.Nekem korai pé-m volt,tudom ,mert mértem a hőmet.Drukkolok neked.16+5 hetes kismami
2009. júl. 1. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a drukkot! Még próbálok várni.. :-)
2009. júl. 2. 09:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem 35 naposak a ciklusaim és a 33ik napon pizotívat teszteltem. Igaz csak halványat. De a baba megvan:)
2009. júl. 2. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!