Érdemes tesztelni 2-3 nappal a nem várt előtt? A teszt 25 ml/U érzékenységű. Mutatna valamit ha babát várnék?
második vagyok. nagyon köszi a drukkot! és nem vagy egyedül a türelmetlenségeddel... ez legyen a legnagyobb baj!:)
én ugyan 11 hónapja agyalok miért nem jön a bébi, és ezalatt még nem teszteltem.. de csak mert egy nagyon realista férjem van aki mindig leszállított a földre.. de most valami azt súgta muszáj!! és amíg apa aludt: hát kiloptam a szekrényből a tesztet:):)
na jó nem ennyire vészes a házasságunk:)
ha te magad attól nyugszol meg ha látod az eredményt akkor nyugodtan tesztelj, de biztosan nehéz lelkileg feldolgozni a sok negatív élményt, nem?
Én nem ismerlek, de magamat baromira tudtam sajnálni amikor szenvedtem az egy csík miatt korábban amikor a két kismanómat "projekteltük:)"
Zsófikámra 9 hónapot dolgoztunk, utolsóban kiderült hogy a vezetékem össze van tapadva.. a másik meg nincsen mert előtte kivették.. kisebbb beavatkozás történt aztán a következő hónapban baba lett.. a kisfiamnál meg már megint be volt ígérve az átjárhatósági.. utolsó pillanatban teszteltem +-at ott 5 hónap meló volt benne.
Most Sterilitás II. van a papíromon, és dokihoz járkálok meddőségi kivizsgálásra.. hát éppen itt lenne az ideje a babucinak!
és hozzád is hamarosan megérkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!