Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztelni 2-3 nappal...

Érdemes tesztelni 2-3 nappal a nem várt előtt? A teszt 25 ml/U érzékenységű. Mutatna valamit ha babát várnék?

Figyelt kérdés
A hőm 3 tizeddel magasabb mint peteérés után szokott lenni és menzi szerű hasfájásom van. Ami fura, hogy mindig szokott fájni a mellem, általában 1 héttel ovuláció után kezdődik, de most egyáltalán nem fáj, még csak nem is érzékeny.
2009. júl. 1. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az első vagyok: Igen, összejött a baba, most vagyok a 6 hétben :) Nem is kellett sokáig próbálkozni. December végén abbahagytam a fogamzásgátlót, és március végéig óvszerrel védkeztünk azóta próbálkozunk. Áprilisban nem sikerült, májusban már igen :)
2009. júl. 2. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:

második vagyok. nagyon köszi a drukkot! és nem vagy egyedül a türelmetlenségeddel... ez legyen a legnagyobb baj!:)

én ugyan 11 hónapja agyalok miért nem jön a bébi, és ezalatt még nem teszteltem.. de csak mert egy nagyon realista férjem van aki mindig leszállított a földre.. de most valami azt súgta muszáj!! és amíg apa aludt: hát kiloptam a szekrényből a tesztet:):)

na jó nem ennyire vészes a házasságunk:)

ha te magad attól nyugszol meg ha látod az eredményt akkor nyugodtan tesztelj, de biztosan nehéz lelkileg feldolgozni a sok negatív élményt, nem?

Én nem ismerlek, de magamat baromira tudtam sajnálni amikor szenvedtem az egy csík miatt korábban amikor a két kismanómat "projekteltük:)"

Zsófikámra 9 hónapot dolgoztunk, utolsóban kiderült hogy a vezetékem össze van tapadva.. a másik meg nincsen mert előtte kivették.. kisebbb beavatkozás történt aztán a következő hónapban baba lett.. a kisfiamnál meg már megint be volt ígérve az átjárhatósági.. utolsó pillanatban teszteltem +-at ott 5 hónap meló volt benne.

Most Sterilitás II. van a papíromon, és dokihoz járkálok meddőségi kivizsgálásra.. hát éppen itt lenne az ideje a babucinak!

és hozzád is hamarosan megérkezik!

2009. júl. 2. 14:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Csajok, pozitiv lett a tesztem! Köszönöm hogy drukkoltatok!
2009. júl. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!