Krisz05 kérdése:
Nagyon szeretnénk babát a férjemmel.Május óta próbálkozunk.utolso menzesz jul20-22ig volt,másnap észre vettem hogy a mellbimbom besötétedett szurkálások a petefészek körül késszerü egyszer bal,jobb oldal,émelygek tesztnegatív Szerintetek?
Figyelt kérdés
Menzesz alatt lehetséges a terhesség?#Menzesz alatt terhesség
2022. júl. 27. 16:27
1/11 anonim válasza:
Valld be magadnak is hogy nem lehet terhesség ezt te is tudod.
2/11 anonim válasza:
Ha a teszt negatív nem a hcg okozza a tüneteket így nem is terhességi tünet.
3/11 anonim válasza:
A mell nem barnul rögtön fogantatás után kezdjük ott.Teszted is negatív akkor mire számítassz?
5/11 anonim válasza:
Ha a júliusi menzeszed a terhesség miatt lett volna olyan rövid, akkor a tesztnek mostanra már egyértelmű pozitívat kellene mutatnia, mert ha annyira megemelkedik a HCG-szint, hogy bekavarjon a vérzésbe, akkor a tesztnek ordítania kéne...
A hányinger, a fejfájás, a szédülés, a mellbimbó elszíneződése, stb. nem rögtön jelentkezik, amint megtapad az embrió, ezt értsétek már meg végre...!
Próbálj meg kicsit lenyugodni, és inkább menj el orvoshoz ezzel az alhasi fájdalommal, a mellbimbó panaszokkal és a 2-3 napos menzesszel. Biztos meg tudja mondani mi bajod van.
6/11 anonim válasza:
Én is szeretnék babát 4 hónapja, de azért amikor megjön már nem képzelem be hogy baba van, addig lehet reménykedni. Ajánlom az lh tesztet, én is azt csináltam hátha most jó időben voltunk együtt.
7/11 anonim válasza:
Nekem tudod mikor barnult a mellem? Csak a harmadik trimeszterben valamikor. Szerintem higgadj le, ez nagyon nem jó irány.
8/11 anonim válasza:
Én is babát szeretnék és rengeteget képzelődök, nehéz elengedni a gondolatokat de ne parázz. Ha terhes leszel érezni és tudni fogod biztosra. Nekünk a 3. Hónapban jött össze, a nemvárt előtt pár nappal jelentkezett a mellfájdalom és a szédülés, durvább tünetek a 7. Héten. Sajnos a 10-en elvetéltem.
10/11 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nagyon szeretnéd, de maradj a realitás talaján. A mellbimbóudvar bebarnulása második trimeszteri tünet, az émelygés általába a 6. héttől van, a szúrkálások pedig átlagos ciklusba is lehetnek bőven. Kíméld meg magad a csalódástól, és ha ennyire nem stresszelsz rá, már azzal is segítessz magadon. Várd ki, hogy elmaradjon a mensid, és utána tesztelj csak majd, ha lenne is baba, még be sem ágyazódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!