Pozitív vagy negatív ?
Szerdára nem várom, ma reggel teszteltem xepil kis csíkkal, és negatív.
Picit mintha láttam volna egy halvány vonalat de szerintem csak beképzeltem 😂
Ja egyébként nem bírtam ki, 5.30 kor ki kellett menjek pisilni a tesztet pedig utána 9 kor csináltam meg.
Lehet hogy így gyenge volt a hcg a vizeletben illetve a teszt is korai lett volna?
2 naponta végig együtt voltunk, babát tervezünk.
Méhpempő kapszulát és baba tervezős vitamint is szedek.
Reménykedhetek még?
Oksii, holnap tesztelek predivel ha nem kelek fel éjszaka 2-3x pisilni 😅
Az xepilrol így utólag nem sok jót olvastam
Mai tesztek😍😍
Boldog vagyok nagyon 😍
A predi egyértelmű pozitív🫶🏻
Utána úgy döntöttem megcsinálom a másik 2 xepil t kíváncsiságból
Hat egyáltalán nem ajánlom.
A dragabbikon semmi nem látszik, a kis csikon nagyooon halvány (igaz időben kijött )
2 nap múlva azért majd csinálok egy predit biztos ami tuti, de szerintem sikerült 🥰🫶🏻
Éjszaka nem bírtam ki természetesen, 4.30 kor ki kellett mennem pisilni 😂 de mivel későn feküdtem le így reggel 9:30 kor csináltam a teszteket.
Éjszaka pedig szurkalt a hasam néha meg most is féltem meg fog jönni de halistennek nem, és mivel a teszt is pozi így megnyugodtam, csak azért írok ilyen hosszan ha valaki esetleg egyszer hasonlóképp lenne találjon ra választ ami lehet megnyugtatja:)
Szemmel láthatóan még nagyon alacsony a hcg, persze hogy az x-epil nem úgy mutatja. Semmi baj nincs azzal a teszttel, csak nem olyan érzékeny. Én pl mindig úgy voltam vele, hogy majd elkezdek örülni, ha az x-epil is jó erős lesz :D
Minden jót, remélem jól alakul :)
Ilyen lett az xepli kazettás
Nem tudom kepen mennyire adja vissza
De láthatóan pozitív:)
De azért majd ra tesztelek☺️
Most délutáni xepil, szép pozi, gondoltam megosztom veletek hogy már ez is szép 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!