Pozitív vagy negatív ?
Szerdára nem várom, ma reggel teszteltem xepil kis csíkkal, és negatív.
Picit mintha láttam volna egy halvány vonalat de szerintem csak beképzeltem 😂
Ja egyébként nem bírtam ki, 5.30 kor ki kellett menjek pisilni a tesztet pedig utána 9 kor csináltam meg.
Lehet hogy így gyenge volt a hcg a vizeletben illetve a teszt is korai lett volna?
2 naponta végig együtt voltunk, babát tervezünk.
Méhpempő kapszulát és baba tervezős vitamint is szedek.
Reménykedhetek még?
Igen igen, nehéz vissza fogni😅
Nem is értem amúgy magamat
Mert így tényleg minek is csináltam hisz nem késik illetve így hogy nem reggeli elsobol csinaltam, gondolhattak volna hogy hülyeség 🫠
5#
30. Ciklus napon vagyok ma
30-34 nap között szokott megjonni, de most 2-3 hónapja be állt 31 napra
Tehát szerda lenne a nemvárt napja
6#
Rendben, van is itthon, akkor azt megcsinálom reggel, éjszaka megpróbálok nem felkelni 🫣
Nem követem az ovulációt LH teszttel, így csak a testi jelek illetve a naptár szerint lőhető be ami vagy jó vagy nem, így elvileg ma vagyok ovu utáni 12. Napon, de ez csak hasraütés szerű tipp.
Ezért írtam a ciklus napot
Oké, de a teszt szempontjából nem releváns információ :)
LH teszt nélkül is lehet követni, ha akarod. De nem is lényeges ez most :) 12. dpo-n a predictor már tényleg 99% hogy mutatna valamit. Általában a 10.-en is mutatja, nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!