Tudom buta kérdés, de ti hogyan álltatok neki a babaprojektnek?
7 év után költöztünk közös albérletbe, előtte otthon meg koliban laktunk. Júliusban beköltöztünk, szeptemberben eljegyeztük egymást, decemberben megérkeztek a gyűrűk, na akkor aznap egymásra néztünk: miért is ne, úgy se jön egyből össze, februárra volt kitűzve az esküvő. Na az esküvőn már 10 hetes voltam, egyből összejött.
Nem voltam előtte sehol (éven belül voltam rákszűrésen, fogászaton), egyébként is terheskompatibilis életet éltem: semmi gyógyszer, no alkohol. Az első próbálkozás után másnap vettem egy doboz femibion 0-t, ennyi volt a felkészülés.
Abba hagytam a gyogyszert aztan kov honapban terhes is lettem.
Kb ennyi.
Majdnem lekestem a 12heti genetikai UH mert nem akartam elhinni h elsore bejott.
Pont nődokinál voltam aki mondta hogy nyugodtan el lehet kezdeni próbálkozni mert ha 6 hónapig nem jön össze vissza kell hozzá mennem hogy minél előbb kiderüljön mi a baj, úgyhogy egyik napról a másikra nem védekeztünk. 2x voltunk együtt védekezés nélkül, elsőre összejött.
Alapból egészségesen éltem, edzettem, "tisztán" étkeztem, szedtem a szokásos alap vitaminokat. Semmi extra dolgot nem csináltam.
Megegyeztünk egy hónapban amikor probalkozni kezdünk. Legalább 3 hónappal előtte már terhes vitamint kezdtem szedni. Nekem volt pár orvosi vizsgalatom és ultrahang mivel volt pár probléma. Kivancsisagbol otthoni sperma tesztet csinaltattam a férjemmel. Pár hónappal előtte már ovulacios tesztekkel és homerozessel követtem a ciklusom és rengeteget kerestem a neten hogyan és mikorra kell időzíteni az együttlétet stb
Próbálkozás honapjatol alkoholt csak ovuláció elott fogyasztottam, utána már nem. Kávét napi 1 pohárral ittam.
Mikor beleptem a termékeny hétbe, minden másnap együtt voltunk, majd mikor pozitív lett az ovu teszt aznap és másnap is együtt voltunk.
(Persze nem mindig alakult így, de igyekeztünk legalább 2-3 naponta együtt lenni)
Amit szedtem gyógyszert, hiánycikk lett, a forgalomból kivonását rebesgették.
Kérdeztem, irassak újat, vagy lesz ami lesz? Én már akartam babát.
Férjem mondta akkor ne kezdjek újat.
Talán 2 alkalommal gumival csináltuk, de egyikünknek sem tetszett, onnantól ment élesben. Első hónapban terhes is lettem.
Semmi vizsgálatot nem csináltattunk, semmit nem szedtem, az életünkön sem változtattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!