Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11dpon ha csinálok egy 10s...

11dpon ha csinálok egy 10s tesztet délután mutatna már valamit ?

Figyelt kérdés

Vagy inkább várják még?

Türelmetlen vagyok meg mondom őszintén elméletileg 15en volt ovu akkor is együtt voltunk és 18an is . Egyáltalán van rá esély hogy össze jött ?

2024. ápr. 26. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Még tényleg ne add fel, a 10-es teszt még adhat okot reményre holnap.

Sajnálom kérdező, 5 év az rengeteg, el sem tudom képzelni a sok csalódást, várakozást :(

Ha külső segítség lesz, akkor külső segítség lesz, ne keseredj el! Ne hibáztasd vagy ostorozd magatokat, egyszerűen van, akinél nem találnak semmit a vizsgálatok, és rásegítés kell.

"app és lh teszt alapján tudom hogy 15 én volt ovu"

Ez még sajnos nem jelent semmit, az LH teszt nem bizonyítja, hogy meg is repedt a tüsző az adott ciklusban, ha nem hőmérőztél mellette.

De gondolom a meddőségiben nézte az orvosod már több ciklusban vérvétellel és ultrahanggal, hogy biztosan van-e tüszőrepedés.

2024. ápr. 27. 14:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen már volt több olyan vizsgálat lehet hogy az a gond hogy hirtelen meg húztam anno 40kg voltam és hirtelen 72 lettem ez kb fél év év alatt jött fel és nem akar le menni ezért vizsgaktak már pajzsmirigyre is de ott se találtak semmit ....
2024. ápr. 27. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!