11dpon ha csinálok egy 10s tesztet délután mutatna már valamit ?
Vagy inkább várják még?
Türelmetlen vagyok meg mondom őszintén elméletileg 15en volt ovu akkor is együtt voltunk és 18an is . Egyáltalán van rá esély hogy össze jött ?
Ez még kicsit korai, pláne délutániból. Luteális szakaszod egyenként hány napos szokott lenni, mikor kéne megjönnie?
Mi alapján mondod az ovut április 15-re? Sima applikáció alapján, vagy hőmérőzés/ovulációs teszt megerősítette?
Ha tényleg akkor volt ovuláció, az együttlét sikere akkor is 20-25%, persze van rá esély, de ismétlem 20-25%.
Nekem 10 es teszt, predi délutániból 9dpon haloványan + volt, 2-3 óra pisi szünettel, másnap reggel is csináltam az is olyan volt mint az előző napi,nem lett erősebb reggel.
Viszont estére erősebb lett, valószinűleg délután ágyazódott be és akkorra emelkedett a hcg napról napra.
Ó sajnálom, azért a 10-es még holnap hátha mutat valamit.
Azt írtad tegnap, hogy 4 nap múlva kellene megjönnie, az még odébb van, még bármi lehet!!
Ne keseredj el, mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!