Terhesség és kemoterápia? Többi lent.
Szóval van egy ember aki kemoterápiában részesül. 2 hetente 3 napig kapja az anyagot. Jól van, jön-megy teszi a dolgát, kicsit látszik rajta a betegség, de nincs összerogyva egyáltalán.
Van neki egy unokája aki - állítólag - terhes és emiatt nem engedi közel magához, mert fél hogy a "kemó" kárt tesz a piciben. De ilyen 100 méterről már mutogat neki hogy ne menjen arra, meg átmegy az út másik oldalára :DDDD
Hogyan lehetne neki megmagyarázni hogy ilyen hogy átugrik a "kemó" nincs. Úgy tudom még állapotos kismamák is kaphatnak kemoterápát....
Lehet keveri a sugárterápiával. De szerintem attól sem lehet semmi baja ha elmennek az utcán egymás mellett.
A nagyi lehetne megértő az unokával.
Nagyiként egészen biztosan tiszteletben tartanám az unokám kérését,és a dédunokám életét és nem mennék oda.Azért ehhez pofa kell,hogy a kemós nagyi szándékosan "nyomul".
Nem nyomulós a mammer!
A csaj buta mint a tök.
A kemo nincs hatassal a magzatra. Az a sugarkezeles, ahol esetleg vigyazni kell. Keveri a csaj.
"Hogyan lehetne neki megmagyarázni"
Sehogy, aki ilyen sötét, annál próbálkozni sem érdemes.
Esetleg egyvalamit lehetne próbálni: ha unokájáról van szó, akkor van köztük egy ember, aki anyja/apja az állítólag terhes (én ezt se értem...) nőnek, és lánya/fia a rákbeteg embernek. Ha ő normális, talán tud hatni a saját lányára.
Anyám kemót kap egy éve. Testvérem és a párja ápolók a helyi kórházban.
Mikor kezdődött a kemo,volt szó róla,hogy odaköltözik anyám, hogy ne kelljen neki vonatozni a kezelésre.
De nem engedték, mert állítólag kipárolog a kemo anyaga bőrön keresztül is. A sejtmérgek,amiket kap az infúzióból.
Hogy igaz-e,nem tudom. De még egy autóban se akartak vele utazni.
Ők az egészségügyisek,nem én. A férfi ráadásul főápoló nagyon rég.
De én akkor sem hiszem el/foglalkozok vele. Ér minket annyi méreg a mai világban, ez már nem oszt,nem szoroz szerintem.
Mennyi olyan emberrel kerülhet az unoka kapcsolatba amúgy, akiről nem tudja, hogy kemoterapiat vagy sugarterapiat kap...
Az allitolag terhes az mit akarna jelenteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!