Melyik együttlétből sikerült teherbeesned?
Nem tudom.
Csak kb-ra tudtam az ovut, nem homeroztem, ovuteszteltem
Szóval az ovu környékén gondolom 🤣
Mondjuk onnan, hogy valaki az adott hónapban csak előtte/pont a pozitív teszt napján/utána volt együtt a párjával 🤷
Mi például január óta próbálkozunk, de eddig csak előtte és a pozitív teszt napján voltunk együtt, de még nem sikerült a baba. Ez az első olyan hónap, hogy (teljesen véletlenül) de az első negatív teszt napján tudtunk csak együtt lenni
Mi ebben a 3 napban mindig együtt vagyunk, meg persze előtte es utana is, de kerdes szempontbol lényegtelen.
Amikor az első gyerkőc fogant, lh csucs napján es masnap (ovu napja) voltunk együtt.
Most pár hónapja próbálkozunk kistesoval, várjuk mikor szeretne csatlakozni hozzank😊
Nem tudom mikor sikerült, de mind a 2x akkor lettem terhes, amikor a pozitív teszt utáni reggelen voltunk együtt.
Persze elotte is voltunk együtt, úgyhogy nem 100, hogy az az együttlét volt, de általában nincs alkalmunk reggel együtt lenni, és amikor volt, terhes lettem. Mind a 2 gyerek kb 8 hónap után jött.
En evekig szedtem tablettat, kisebb-nagyobb megszakitasokkal (osszesen majdnem 9 evig) igy gondoltam, szetcsesztem a hormonhaztartasomat, szoval tesztelgettem. Abban a honapban, amikor teherbe estem, pont ugy alakult, hogy a pozitiv ovuteszt napjan nem tudtunk egyutt lenni, csak 2 es 4 nappal elotte.
Megis sikerult a baba, fel ev probalkozas utan, mostanra 24 hetes terhes vagyok (kislannyal, ha valakit erdekelne).
Mi csak az ovu napján tudtunk együtt lenni.
(Illetve még nagyon “korán” a 7. ciklusnapon, meg “későn” a nem várt előtti napokban.)
15 hónapos a nagyfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!