Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie? 😊
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen kérdés van.
Itt inkább azoktól kérdezném, akiknek több idő után jött össze a baba. Mondjuk akinek 1 ev után jött össze.
Nektek csak idő kellett, és egy idő után összejött, vagy voltatok kivizsgáláson, máshogy csinaltatok valamit, vagy szimplán idot adtatok a dolognak?
ápr. 23. 08:53
21/24 anonim válasza:
Szia, nekünk fogamzásgátló abbahagyása után pont 1évre fogant meg, mint kiderult túl magas volt a prolaktinom, de azt a premens tabletta nem egész 1hónap alatt megoldotta, szomorú, de magán utón hiába kértem, hogy csináljanak hormon labort nem csináltak, államiban meg egyből mondta az orvos, hogy csináljunk, így derült ki. Sajnos 20.hétben kiderült, hogy van a babánknak egy daganatos betegsége ami az élettel összeférhetetlen volt. Januárban sajnos megkellett szakítani a terhességet. Most újra próbálkozhatunk.
22/24 A kérdező kommentje:
Szia, Koszonom válaszod💕
nagyon sajnalom, hogy így alakult :(
Kívánok mihamarabb egészséges babavarast neked!
máj. 21. 14:22
23/24 anonim válasza:
Szia! Nekünk kicsivel több mint két évbe került. Én 2021.októberén hagytam abba kb 6 év után a fogamzásgátlót, nekem gyógyszer előtt se volt rendszeres a menszeszem és sajnos gyógyszer után is majdnem egy év kellett hogy beálljon. Ez idő alatt nem egyszer voltam orvosnál aki mindent a legnagyobb rendben talált nálam. Férjemnek kértünk meddőségi vizsgálatra időpontot amit 2023. áprilisban csináltak volna, de nem ment el mert márciusban terhes lettem, sajnos május elején elment a baba. Nálunk a stressz vagyis inkább nálam a munka helyi stressz tett rá mint utólag kiderült, mert 2024. január közepén átkerültem egy másik boltba (kereskedelembe dolgozunk mindketten) és akkora teher jött le a vállamról hogy két hét múlva teherbe is estem. Azóta már a 20. hétben járunk és minden a legnagyobb rendben a picivel. ☺️
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a történeted :)
Örülök, hogy végül minden rendben van.
Igen, azt is olvastam már, hogy van amikor a stressz miatt nem sikerül, valamelyik fél nagyon stresszes munkahelyen dolgozik, és miután váltott, és lekerült a stressz, egyből sikerült.
Gratulálok, és boldog babavárást kívánok! :))
jún. 6. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!