Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie? 😊
Tudom sok ilyen kérdés van.
Itt inkább azoktól kérdezném, akiknek több idő után jött össze a baba. Mondjuk akinek 1 ev után jött össze.
Nektek csak idő kellett, és egy idő után összejött, vagy voltatok kivizsgáláson, máshogy csinaltatok valamit, vagy szimplán idot adtatok a dolognak?
#7 jelenleg most en is így vagyok vele. Hogy nem tervezek, és érkezik, amikor érkeznie kell. 😊
#9 sajnalom ami történt, de orulok, hogy sikerült!😊
Pajmirigy alulmukodesem van, ami kezelve van.
Hormon panelt szerettem volna kérni a magán nődokimtol, de míg nem indokolt, azt mondta addig nem küldhet el.
Kezelt IR + PCO, 2 anovulácios hónappal az első terhességem kereken 1 évre jött össze, már pont kezdtük volna a meddőségi konzultációt.
Sajnos a 7. héten elvetéltem, azután fogytam 15 kilót kb, és 3. hónapra megint terhes lettem, most vagyok 10. betöltött hetes és eddig minden rendben van.
7 és 11 hónap után volt 1-1 kémiaim, a 14. hónapban sikerült, de a 12. hétben befejezetlen vetélés lett a vége, utána - orvosi javaslatra - 3 hónap szünet. 22 hónappal az esküvőnk után sikerült a baba, velünk is maradt. A testvéréhez 3 hónap kellett. Nem nagyon vizsgáltak, a missed ab. után volt szövettan, annyi. 30-on túl voltam, amikor elkezdtünk próbálkozni.
Sok szerencsét!
Első terhesség 30 évesen fogamzásgátló abbahagyása után rögtön, missed ab lett. Aztán nem jött össze pár hónapig, orvoshoz mentem, de pont mielőtt elkezdtem volna a kezelést, terhes lettem. Már 4 éves a kisfiam, 9 hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, jöhet a kishúga, de nem akar megérkezni hozzánk 😭
Mostanában elfoglalt vagyok, jövő hónap végén meglátogatom a dokit. 36 éves vagyok
Köszönöm, hogy megosztjátok velem a saját történeteteket, és a jó kívánságot. 😊
#13 örülök, hogy sikerült, további jó egészséget kívánok neked!
#17 Kitartást kívánok, és sok szerencsét! Bízom benne, hogy hamarosan sikerül. 😊
#13-as vagyok.
köszönöm :) és ha azért érdeklődsz, akkor mielőbbi gyermekáldást kívánok neked :)
Hozzátartozik a sztorihoz, hogy LH teszteltem a próbálkozás alatt végig, így időzítettük hozzá a szexuális együttléteinket, de a vége fele már megterhelő volt. A vetélésem után elengedtem, lesz ami lesz alapon. Valahogy tudtam, hogy belátható időn sikerülni fog, de egy évet akartam hagyni magamnak a komolyabb vizsgálatokkal. Nem szoktam hinni ezekben a dolgokban, bár biztos van igazság alapjuk, de aki esetleg nagyon hisz abban, hogy le kell tudni tenni a vágyakozás terhét, annak hasznos megerősítés lehet az én esetem is.
#13 Igen, azért érdeklődtem, és koszonom! :))
Megértem, hogy megterhelő, volt, főleg egy veszteség után.
Én szerencsere érzem, hogy mikor a legalkalmasabb, nagyon szúrni szokott valamelyik oldalt fel napig.
Én inkább abba fáradtam bele, hogy várom, hogy hátha nem jön meg, és a csalódás, amikor megjön.
Ismerősök, család kérdezgetik, ha na hogy állunk a baba témával?
Vagy van aki segítő szándékból, de megmondja hogy mit kellene csinálnom. Hogy egyek stb. Itt kicsit elegem lett. Kicsit elfáradtam ebben.
Én hiszek a te történetében. :)
Hiszem, hogy nem szabad túlzottan
Ráfeszulni, csak amikor az ember nagyon szeretné, ez nehéz.
Sok ilyen sikersztori van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!