Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő után sikerült...

Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie? 😊

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen kérdés van.

Itt inkább azoktól kérdezném, akiknek több idő után jött össze a baba. Mondjuk akinek 1 ev után jött össze.

Nektek csak idő kellett, és egy idő után összejött, vagy voltatok kivizsgáláson, máshogy csinaltatok valamit, vagy szimplán idot adtatok a dolognak?

ápr. 23. 08:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#7 jelenleg most en is így vagyok vele. Hogy nem tervezek, és érkezik, amikor érkeznie kell. 😊

#9 sajnalom ami történt, de orulok, hogy sikerült!😊

Pajmirigy alulmukodesem van, ami kezelve van.

Hormon panelt szerettem volna kérni a magán nődokimtol, de míg nem indokolt, azt mondta addig nem küldhet el.

ápr. 23. 11:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
1. baba 4 honap, 2. baba 1 alkalom
ápr. 23. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Kezelt IR + PCO, 2 anovulácios hónappal az első terhességem kereken 1 évre jött össze, már pont kezdtük volna a meddőségi konzultációt.

Sajnos a 7. héten elvetéltem, azután fogytam 15 kilót kb, és 3. hónapra megint terhes lettem, most vagyok 10. betöltött hetes és eddig minden rendben van.

ápr. 23. 11:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kell, hogy az orvos "küldjön el" hormonpanelt nézetni. Meg tudod csináltatni bármelyik magánlaborban is, ha fel akarod gyorsítani a dolgokat.
ápr. 23. 14:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

7 és 11 hónap után volt 1-1 kémiaim, a 14. hónapban sikerült, de a 12. hétben befejezetlen vetélés lett a vége, utána - orvosi javaslatra - 3 hónap szünet. 22 hónappal az esküvőnk után sikerült a baba, velünk is maradt. A testvéréhez 3 hónap kellett. Nem nagyon vizsgáltak, a missed ab. után volt szövettan, annyi. 30-on túl voltam, amikor elkezdtünk próbálkozni.

Sok szerencsét!

ápr. 23. 15:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem en, egy baratnom. Masfel ev utan, cisztakkal, 50 napos ciklusokkal, ir-rel es pcos-sel. Volt spermavizsgalat es petevezetek atjarhatosag is. 3 honapja szuletett meg a kisfiuk, 28 evesek a ferjevel.
ápr. 23. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Első terhesség 30 évesen fogamzásgátló abbahagyása után rögtön, missed ab lett. Aztán nem jött össze pár hónapig, orvoshoz mentem, de pont mielőtt elkezdtem volna a kezelést, terhes lettem. Már 4 éves a kisfiam, 9 hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, jöhet a kishúga, de nem akar megérkezni hozzánk 😭

Mostanában elfoglalt vagyok, jövő hónap végén meglátogatom a dokit. 36 éves vagyok

ápr. 24. 09:18
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztjátok velem a saját történeteteket, és a jó kívánságot. 😊

#13 örülök, hogy sikerült, további jó egészséget kívánok neked!

#17 Kitartást kívánok, és sok szerencsét! Bízom benne, hogy hamarosan sikerül. 😊

ápr. 24. 10:05
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#13-as vagyok.

köszönöm :) és ha azért érdeklődsz, akkor mielőbbi gyermekáldást kívánok neked :)

Hozzátartozik a sztorihoz, hogy LH teszteltem a próbálkozás alatt végig, így időzítettük hozzá a szexuális együttléteinket, de a vége fele már megterhelő volt. A vetélésem után elengedtem, lesz ami lesz alapon. Valahogy tudtam, hogy belátható időn sikerülni fog, de egy évet akartam hagyni magamnak a komolyabb vizsgálatokkal. Nem szoktam hinni ezekben a dolgokban, bár biztos van igazság alapjuk, de aki esetleg nagyon hisz abban, hogy le kell tudni tenni a vágyakozás terhét, annak hasznos megerősítés lehet az én esetem is.

ápr. 24. 15:59
 20/24 A kérdező kommentje:

#13 Igen, azért érdeklődtem, és koszonom! :))

Megértem, hogy megterhelő, volt, főleg egy veszteség után.

Én szerencsere érzem, hogy mikor a legalkalmasabb, nagyon szúrni szokott valamelyik oldalt fel napig.

Én inkább abba fáradtam bele, hogy várom, hogy hátha nem jön meg, és a csalódás, amikor megjön.

Ismerősök, család kérdezgetik, ha na hogy állunk a baba témával?

Vagy van aki segítő szándékból, de megmondja hogy mit kellene csinálnom. Hogy egyek stb. Itt kicsit elegem lett. Kicsit elfáradtam ebben.

Én hiszek a te történetében. :)

Hiszem, hogy nem szabad túlzottan

Ráfeszulni, csak amikor az ember nagyon szeretné, ez nehéz.

Sok ilyen sikersztori van. :)

ápr. 25. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!