Mikor és miért döntötetek amellett, hogy jöhet a kistesó?
Én mar a szülés után siman vallaltam volna a kistesot, nekem nincs semmi rossz élményem. Eddig még várat magára🙂
Szerintem érzi az ember... Bármennyire is nehéz, akkor is a mérleg nyelve a második gyerkőcnél landol
KB akkor, mikor betoltotte a nagy a 1-et. 10 hónap után sikerült, 2,5 év van így köztük.
Azért, mert 2 gyereket szerettünk volna mindig is.
Megcsalt, válást fontolgatta, hol elköltözött, hol visszajött.
3 gyerekre lehet adómentességet is kérni, meg gyerektartást is. Szerencsére okosan döntött, és azóta is együtt vagyunk.
Mi egy évet adtunk magunknak hármasban, utána ráálltunk a kistesó témára. Úgy tűnik 2 hónap próbálkozás után sikerült.
Eleve kis korkülönbséget szerettünk volna.
Illetve szeretnék majd visszamenni dolgozni, de idén leszek 35. Azert minimum 3 évet illene ledolgozni, mire bejelenti az ember a babát, de 3 év múlva meg már 39 éves leszek. Ki tudja, hogy a 40-es éveim elején mennyi türelmem, energiám lenne egy újszölőtthöz. Meg egyáltalán összejönne-e egyből a baba... számunkra ez a felállás jobb, biztosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!