Kinek mikor jelentkeztek az első tünetek?
Elsőnél csak k hét kesesnel teszteltem, pms tüneteim voltak, azt hittem meg fog jönni. Első próbálkozós honapunk volt, nagyon meglepodtem. Utána kB 2 hétre jöttek a tünetek, közben covidos is voltam.
Masodiknal esedékes menzesz előtt 1 nappal, aztán kB a 6.heten kezdődött a hányás.
Az elsőnél nagyon fájt a mellem kB. a nem várt naptól. Pozitív is lett a tesztem. 7. hét körül kezdtem émelyegni, más bajom nem volt.
Másodiknál a nemvárt napján a WC papíron volt ilyen barnás pirosas valami, azt hittem megjön, de mivel több nem jött 3 nap után teszteltem, Pozitív lett. 6-7.hét között kezdődött a hányinger, hányás a 10. hétig, majd egyszer csak megszakadt. Sajnos Ő nem maradt velünk, 12 hetesen derült ki,hogy megállt a szíve.
Harmadiknál ovu teszteltem, műtét után voltam 3 hónappal, terveztük ismét a babát. Valamiért sose volt Pozitív az LH teszt, csak akkortájt, amikor meg kellett volna jönnie. Egyszercsak Pozitív lett, együtt is voltunk, hogy hátha sikerül a baba, de aztán 2 nap után is még mindig Pozitív maradt az Lh teszt. Gondoltam csinálok egy terhességi tesztet, hallottam már olyat,hogy valakinek kimutatja az ovuteszt is a terhességet, és láss csodát, a Hcg teszt is Pozitív lett. 7 hetesen kezdődött a rosszullét, szinte végig kitartott. Egészséges kisbabánk született. ❤️
Első tünet biztos az elmaradt menstruáció lett volna, de arra nem igazán figyeltem. Idegbeteg voltam. Kb az is idegesített ha a férjem belépett az ajtón.
Mikor már a héten harmadszor ugrottam a torkának, hogy húzzon már az aurámból,akkor kérdezett rá, hogy mikor kellene megjöjjön. (Első próbálkozós hónap volt) Akkor számoltam utána és kiderült, hogy 5 napja késik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!