Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor jelentkeztek az...

Kinek mikor jelentkeztek az első tünetek?

Figyelt kérdés
Illetve mik voltak az első tünetek ami miatt gyanakodtatok, hogy terhesek vagytok?

2024. ápr. 19. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elso gyereknel brutalis mellfajas napokkal elotte es hidegrazas a nemvart napjan. Masodik gyerekkel a beagyazodas korul petefeszek szurkalas, majd erzekeny mellbimbok.
2024. ápr. 19. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem jött meg a mensim, akkor már fajt a mellem, de pms tünet is volt majd minden hónapba a mellfájdalom. A 7.héttől reggeli hányás, egésznapos rosszullét, ez elmúlt a 11.heten és a 12.héten vissza is tért, azóta a hányás nem csak a reggeli időszakra korlátozódott, egész nap zavarnak az illatok és nagyon kevés étel van, ami megmarad bennem. Remélem ez az időszak nem sokáig tart. 😞
2024. ápr. 19. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Elsőnél csak k hét kesesnel teszteltem, pms tüneteim voltak, azt hittem meg fog jönni. Első próbálkozós honapunk volt, nagyon meglepodtem. Utána kB 2 hétre jöttek a tünetek, közben covidos is voltam.

Masodiknal esedékes menzesz előtt 1 nappal, aztán kB a 6.heten kezdődött a hányás.

2024. ápr. 19. 17:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak az, hogy elmaradt a menstruációm. Majd 19 hetesen kezdtem érezni a mozgását, ez volt az első kézzel fogható tünet, szerencsére minden rosszullét elkerült az egész terhesseg alatt :D ja, bocsi, kicsit régen volt már, de most jut eszembe, a mellem talán olyan 6-7 hetes kortól pár hetes korig fájt kicsit :)
2024. ápr. 19. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nagyon fájt a mellem kB. a nem várt naptól. Pozitív is lett a tesztem. 7. hét körül kezdtem émelyegni, más bajom nem volt.

Másodiknál a nemvárt napján a WC papíron volt ilyen barnás pirosas valami, azt hittem megjön, de mivel több nem jött 3 nap után teszteltem, Pozitív lett. 6-7.hét között kezdődött a hányinger, hányás a 10. hétig, majd egyszer csak megszakadt. Sajnos Ő nem maradt velünk, 12 hetesen derült ki,hogy megállt a szíve.

Harmadiknál ovu teszteltem, műtét után voltam 3 hónappal, terveztük ismét a babát. Valamiért sose volt Pozitív az LH teszt, csak akkortájt, amikor meg kellett volna jönnie. Egyszercsak Pozitív lett, együtt is voltunk, hogy hátha sikerül a baba, de aztán 2 nap után is még mindig Pozitív maradt az Lh teszt. Gondoltam csinálok egy terhességi tesztet, hallottam már olyat,hogy valakinek kimutatja az ovuteszt is a terhességet, és láss csodát, a Hcg teszt is Pozitív lett. 7 hetesen kezdődött a rosszullét, szinte végig kitartott. Egészséges kisbabánk született. ❤️

2024. ápr. 19. 21:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Első tünet biztos az elmaradt menstruáció lett volna, de arra nem igazán figyeltem. Idegbeteg voltam. Kb az is idegesített ha a férjem belépett az ajtón.

Mikor már a héten harmadszor ugrottam a torkának, hogy húzzon már az aurámból,akkor kérdezett rá, hogy mikor kellene megjöjjön. (Első próbálkozós hónap volt) Akkor számoltam utána és kiderült, hogy 5 napja késik...

2024. ápr. 20. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!