Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha PCOS vagyok, akkor is kell...

Ha PCOS vagyok, akkor is kell várni egy évet a próbálkozással, míg elkezdenek foglalkozni velünk?

Figyelt kérdés

Augusztus óta szedek Merckformint és fogamzásgátlót PCOS-ra, fogynom kellene, ezért a dokival azt beszéltük, hogy egy évig próbáljak javítani a súlyomon, mielőtt babaprojektbe fogunk.

A gondom az, hogy a párom már betöltötte a 38-at és nem lenne jó, ha nem vizsgáltathatnánk ki magunkat (peteérés, tüszőrepedés, spermiumok) plusz egy évig a fogamzásgátló miatt. Nem azért szedem most, mert nem akarunk babát, ez a PCOS kezelés része.

Szerintetek?

2010. okt. 27. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én úgy mentem el az endokrinológushoz,hogy előtte egyetlen egy alkalommal sem voltunk együtt úgy,gyereknemzés céljából.Rögvest az orvossal kezdtem a dolgot,mivel tudtam h vmi nagy baj van.Jól is tetem,nem veszítettem időt,masszív hormonkezeléssel 1 év alatt teherbeestem,2 napja voltak a gyerekeim 1 évesek(ikrek).Nálam nem akadékoskodott a doki,h várjunk még,igaz nem volt rajtam súlyfelesleg(sajna a hormontól lett),és nem is kezelt mettel(az még majd most jön),viszont nagyon durva pcom volt,gyakorlatilag mensim 1 évben egyszer ha volt,Clostyra pedig meg sem mozdultam.Szerintem ne várjatok 1 percet sem!!
2010. okt. 29. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja és nem lombik meg inszem volt,hanem ovustimu,terminált együttléttel.A végén a Puregon hasbalövős injekció bizonyult hatásosnak.
2010. okt. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!