Melyek azok a tesztek, amiken negatív eredmény esetén egyáltalán nincs csík?
Szerintem az X-epil.
Igaz, későn mutatja ki ha terhes az ember lánya, de nekem mindig egyértelmű negatív vagy pozitív volt .
Nem tudom. Nekem olyan nem volt. Azon kívül csak one stepet használtam, ami filléres, nem mindenkinek jön be, de nekem sose hazudott.
De ha tudod, milyet vegyél, miért kell tudnod, hogy milyet ne? Hát, a többit ne🤣
Első vagyok.
Clear Bluenak van egy tesztje amin két ablak van.
Kék a csík ha terhes vagy.Na arról sok rosszat olvastam, hogy fix pozitívat mutatott és baba sehol.
Én mindig xepilet használtam, ha negatív volt, akkor az hómező volt, nem változott ha néztem, szuggeráltam, akkor sem ha ráolvasással próbálkoztam.
Amikor meg terhes lettem, mindkét alkalommal a nemvárt előtt 4 nappal pozitívat mutatott.
Gabrielt használtam havonta. Sosem csapott be. 1.5 év után akkor volt 2 csík,amikor terhes lettem.
De nyilván volt annyi eszem,hogy a használati utasítás alapján végeztem el a tesztet, és nem nézegettem időn túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!