Szerintetek mi a teszt eredménye? Érvényes egyáltalán?
Köszi.
Nem merek örülni,szerintem rossz helyen van a 2.csík.
A képek 1 tesztről készültek.
ez a közelebbi, de a 2 csík szerintem nincs jó helyen
Az sajnos nem jó helyen van én is úgy látom.
Mintha az összeillesztésnél lenne, amit nem is látnánk akkor ha nem nyílna szét. Nekem is volt már így, hogy a vizelettől olyan nedves lett, hogy szétvált, és nekem is volt ott ilyen csík.
Hanyadik napon vagy? mikorra nem várod?
Ne keseredj el, lehet ebből még pozi.
Drukkolok! :)
köszönöm!
Legutóbbi tesztjeim mind ilyenek, pedig 15 mp-ig van a mintában. 15-én lett volna a nem várom napja, 18-án volt 1,5 napig véreztem, de nem erősen. Azóta semmi.
Tünetek ugyan vannak, de nem veszem komolyan, volt már tünet máskor is, és nem volt baba. hőm 37 már két hete, együttlét ciklus 20-25 napjáig volt.
Reménykedek.
6-os vagyok, vegyél egy jobbfajta tesztet, mondjuk X-epil, vagy valamilyen vizeletsugarasat.
Ha nem volt erős vérzés, inkább barnázás vagy pecsételés, akkor még van esély.
Az lesz..
Érdekes ez.. Mindjárt az elején megjelent, és még órák múlva is ott van, nem tűnik el.Nagyon a tesztablak szélén.
Remélem csak a teszt készítői voltak figyelmetlenek, és elcsúszott tesztcsík rész.
Drukkolok neked. :)
Ebben a cipőben vagyok én is, mármint tesztelés előtt :)
Majd írd meg mi lett, ha van kedved. (6-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!