Fogamzásgátló szedése után mennyi időt kell várnom a babára?
Figyelt kérdés
4éig szedtem...2010. okt. 27. 12:51
11/12 anonim 

válasza:

3 hónapot minimum kell várni.
Szerintem ideálsiabb a 6 hónap, utána ha az Isten is úgy akarja, egyből is összejöhet.
nekem 3 év kellett hozzá
12/12 anonim 

válasza:

Cypromix 2évi + két havi szedése után először pár napra, aztán 3 hétre jött meg a vérzésem, és aztán teherbe is estem. Ez számszerűsítve így volt: május 10-én abbahagytam a gyógyszert, június 10-én megjött és onnantól számítva babás vagyok! (mert fogantatáshoz plusz két hetet adnak) :) Ja, és a kisfiam teljesen egészséges eddig, szépen fejlődik! :) A védőnő és az orvos is mosolygott, amikor mondtam nekik, hogy mennyi idővel a gyógyszer után jött a Manóka. És azt mondták mindketten, hogy hát akkor nagyon akart jönni! :D 21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!