Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés után milyen hamar...

Vetélés után milyen hamar lehet számítani következő babára?

Figyelt kérdés
Van már egy 6 éves kislányom júliusban 3 év várakozás műtétek sorozata után végre teherbe estem,de 7 hetesen sajnos elvetéltem pedig mindenki nagyon vigyázott rám.A dokim azt mondta,hogy 2 hónap védekezés aztán jöhet a baba,hát nálunk még semmi.
2010. okt. 27. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte azonnal.
2010. okt. 27. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm remélem neked lesz igazad,jézuskától már a kislányom megrendelte remélem örülhet neki mert semmi mást nem kért.
2010. okt. 27. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szurkolok!!

Amúgy spontán könnyebb. Ne akard görcsösen, ne számolgass, stb... inkább csináljátok minden nap..

Mi úgy hívtuk hogy babaprojekt két hónap alatt összejött. előtte sajnos volt egy abortuszom (16 és ostoba...) és egy vetélésem.

most már szoptatok...

2010. okt. 27. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem decemberben volt egy missed abortuszom. Vártunk két hónapot, aztán megint beindult a babaprojekt, de csak most augusztusban lettem terhes. Nekem már van két gyerekem de ez a mostani egy kész őrület. Alig mertem elmenni a dokihoz, hogy jaj mi lesz. Most is állandóan frászban vagyok, hátha esetleg magától beindul mondjuk a vetélés és valahol elönt a vér. Jövő héten megyek a 12.heti vizsgálatra, de már most izgulok ezerrel.

És igen szerintem is a tipp, hogy ne akard görcsösen. Mikor nekem hónapról hónapra megjött nagyon el voltam keseredve, aztán mikor mondtam a férjemnek, hogy jó, akkor ebben az évben próbálkozunk vagy jön vagy nem, valahogy lenyugodtam, és a következő hónapban terhes lettem. Kitartást és sok sikert!

2010. okt. 27. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de elmesélem az én történetem.

Február 2-n 6 hetesen elvetéltem spontán, teljesen kiürült.

Aztán Májusban újra terhes lettem, de sajnos 9 hetesen ezt is elveztettük.Vele már műtöttek.Azóta újra próbálkozunk, de eddig semmi.Sztem nem is volt peteérésem. :(

Azért nem adjuk fel! Sok sikert nektek is!

2010. okt. 27. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt mondják, hogy vetélés után könnyebb teherebe esni, mert a szervezet még emlékszik az előző terhességre.

Nekem májusban volt missed abortuszom, a babám nem fejlődött. Az orvosom 6 hónap várakozást javasolt, de mi 4,5 hónap után úgy döntöttünk, hogy nem védekezünk tovább. A vérzésem beállt 28 napra, jól éreztem magam testileg és lelkileg is, és úgy voltunk vele, hogy úgysem jön össze az olyan hamar. Hát tévedtünk. Már az első hónapban teherbe estem, én is jövő héten megyek a 12 hetes UH-ra.

2010. okt. 27. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy szurkoltok mindenkinek sok boldogságot a már meglévő illetve úton lévő babábkhoz.Csak azért vagyok elkeseredve mert már elmúltam 35 éves és januárban az orvosom csak 1% esélyt adott,hogy spontán terhes lehetek már akkor mondta,hogy gondolkodjunk el a lombikon,de a párom hallani sem akar róla.(Ne itéljétek el nagyon rosszul viselem a műtétek tavaly majdnem ott maradtam egy eű.küret miatt,azóta kórházat és orvost is válltottam)Nekem meg a szivem szakad meg mert a családban sorban jönnek a babák.
2010. okt. 28. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!