Késik a menstruációm! Lehet szó terhességről? (többi lent)
A menstruációm március 9-én jött meg pontosan 28 napra . Az első
2-3 napban normális vérzésem volt utána már csak barnázás. Elmentem az orvoshoz, mert a barnázás nem múlt el.Megvizsgált, csinált hüvelyiultrahangot, kenetet vett, és a jobb petefészkemen cisztát állapított meg. Irt fel vérzés ellen cseppeket és tablettát.
Másnap ismét rendesen elkezdtem vérezni, mintha menstruálnék, 6 napig tartott. Utána elmúlt.Március 6-án kellett volna megjönni, de nem jött meg.Semmi menstruacio előjelet nem tapasztalok csak bő hüvelyi folyásom van és néha hányingerem van, de lehet , h már az idegtől is. A barátommal óvszerrel védekeztünk mindig, az nélkül sosem történt behatolás és mielőtt elélvezne ki is veszi óvszerestől és mindig ellenőrizzük. Utoljára március 18-án voltunk együtt. Történt olyan, hogy a nemiszervével simizte az enyémet óvszer nélkül. Lehet szó a terhességről vagy a ciszta végett fordult ez fel? Nagyon aggódok. Köszönöm a választ. 22 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!