Miert keshet a megvonasos verzesem?
Figyelt kérdés
Kb. 4 eve szedek fogamzasgatlot, eddig mindig a 4.napon jott meg a verzesem, most viszont az 5.napon vagyok es egyelore semmi. Tegnap tapasztaltam barnazast, de a szokasos hasfajas is elmaradt/csak minimalis. Mi lehet az oka? Nem hagytam ki egyetlen szem gyogyszert sem, de lehetseges hogy ennek ellenere teherbe estem?márc. 30. 06:23
1/8 anonim válasza:
Teszt?!
Nem vagyunk jósok.
Lehet terhesség is, de lehet sok egyéb más dolog is.
3/8 anonim válasza:
Bocs, kisfiam elküldte 😀
Szóval sokáig szedtem, és egyre később volt mindig vérzésem, lehet neked is 5 nap múlva fog ezután megjönni.
Azért egy tesztet megér, de nem valószínű a terhesség.
Nem volt hányás, hasmenés, antibiotikum, extra stressz stb. az előző ciklusd alatt?
4/8 anonim válasza:
A barátnőmnél pl így derült ki a pajzsmirigy probléma
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem semmilyen mas gyogyszert es nem volt hasmenes/hanyas sem, nagyon figyelek mindig a kolcsonhatasokra. Az utobbi idoben egyebkent tenyleg mindig kicsit kesobb jott meg, lehet a 4 ev gyogyszerszedes eredmenye. Koszonom a valaszokat😊
márc. 30. 10:07
6/8 anonim válasza:
Én 9 évig szedtem, de órára pontosan megjött mindig
Nem feltétlen tolódik...
7/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem akkor volt ez amikor már régóta ugyanazt a gyógyszert szedtem, és a mehnyalkahartya kb láthatatlan volt.
Másik gyógyszert írnak fel, vagy 1 hónapot kihagysz hogy újra legyen minek levalni, és folytatod a gyógyszert. Persze védekezni kell másképp addig is.
8/8 A kérdező kommentje:
Kepzeljetek, azota megjott, meg aznap, es ugyanolyan intenzitassal, hasfajassal, rosszullettel, tehat a mehnyalkahartya nem vekonyodott el. Erdekes, hogy mennyire maskepp mukodunk :)
márc. 31. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!