Kinek mikor sikerült miután..?
Sziasztok!
Kinek mikor sikerült teherbe esnie miután lerakta a fogamzásgátlót?
Mikor jött meg a rendes menzeszetek utána? (nem a megvonasosra gondolok)
Miket vettetek észre magatokon miután leraktatok a gyógyszert?
Melyiket szedtetek, és mennyi ideig?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is 😊
9 év szedés után ahogy letettem megjött következő héten még a megvonásos. Utána próbálkoztunk is. 30 napnál jártam, még nem jött meg. Poénból ellőttem egy tesztet, határozott pozitív lett.
szülés után 1 évig szedtem ismét a fogamzásgátlót. 4hónap után lettem terhes, de el is vetéltem.
újabb 4 hónap kellett a 2.gyerekhez.
Pár hónapja hagytam abba, ezért követem a kérdést 😊
Miután abbahagytam, lett pár pattanás, hajhullás. Dietetikus mondta, hogy menjek el egy vérvételre, nézessem meg a vitamin szinteket, nehéz teherbe esni, ha hiány alakult ki a fogamzásgátló alatt. Igaza volt, alacsony volt több szint is. Most D vitamint, b12-t, folátot szedek.
Köszönöm a válaszokat! 😊
Utolsó! Mikor jött meg a rendes menzeszed? Mármint nem a megvonasos, hanem a normálra gondolok 😄
Megvonásos után 29.napon. :)
Gyorsan visszaállt,mindig 28-29 napos ciklusaim voltak.
Jaj de jo. Remélem az enyém is rendbe jön, sosem volt normális ciklusom, átlagosan évi 1x vagy 2x jött meg mindig (cukorbeteg vagyok).
17-en jött meg a megvonasos, 5 napig tartott, gondolom addig míg nem jön meg peteeres sincs. Aztán kitudja 😅 remélem még idén sikerül 🤞 gratulálok a babához 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!