Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt totál negatív, ugye?

NemFogodKitalálni kérdése:

Ez a teszt totál negatív, ugye?

Figyelt kérdés
[link]
márc. 20. 11:01
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
#30: nem, hanem azért, mert itt a boltokban lehet kapni összesen 2 fajta tesztet, + cb. Cb nem akarok venni, sok rosszat hallani róla, a másik kettőt szoktam venni ha veszek. Nem magyarország.
márc. 25. 14:55
 32/44 A kérdező kommentje:

Ilyen a mai tesztem, kiváncsi vagyok már mi lesz ebből..

[link]

márc. 26. 15:58
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagy eséllyel kémiai 6 nap alatt már annyit kéne erősödnie, hogy leugorjon a teszt részről a 2.csík.

Én elmennék laborba és fizetnék egy hcg vérvizsgálatot, kitudja valamiért nem választódik neked ki, vagy tényleg kémiai.

márc. 26. 22:47
 34/44 anonim ***** válasza:

33 vagyok [link]

Nekem itt lassan indult be a hcg, missed is lett sajnos

márc. 26. 22:50
 35/44 anonim ***** válasza:

#34! Neked nem indult be lassan. 2 naponta kell duplázódnia, te meg naponta csináltál. Ha kettőt -kettőt hasonlítasz össze, tökéletesen látszik az erősödés.

Nekem mindkét terhességemnél nagyon sápadtak voltak a tesztek. Az első vetélés lett, a második valószínűleg ikreknek indult. A vérben végig kora fölötti volt a hcg és a normálisnál jóval nagyobb mértékben nőtt. A vizelet teszt meg tök halvány volt🤷🏼‍♀️Végül egy maradt, vele még terhes vagyok, de már túl vagyunk az első trimeszteren, egészséges.

márc. 26. 22:59
 36/44 anonim ***** válasza:

34 vagyok, de sajnos nekem ez lassú volt, nem 1 terhességnél teszteltem végig és, ennél jobban erősödött mindig a 25 xelip is 11 dpon derengett, itt meg a nemvártnál épp hogy látszott.

Az uh is 5 nap lemaradásban volt amíg elnem kezdtem vérezni.

márc. 26. 23:07
 37/44 anonim ***** válasza:

#36! Ja, az más. Akkor neked sok választódik ki. Szerintem nekem a 25-ös soha az életben nem lenne pozitív 🤣Kb.40ezres béta hcg-nél, szintén reggeli elsőből a tízesen már majdnem egyforma lett a két csík😂

márc. 26. 23:19
 38/44 A kérdező kommentje:

Igen… úgy állok hozzá, hogy lesz, ami lesz.. én is naponta teszteltem

Felső kép 3.24., középső kép 3.25., alsó kép 3.26.

[link]

márc. 27. 02:28
 39/44 anonim ***** válasza:

ez 25-ös teszt?

mondjuk én nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyire lassan erősödik az általában nem jelent jót. de kívánom, hogy ne így legyen :)

márc. 27. 17:44
 40/44 A kérdező kommentje:
Valószínű igazatok lesz, kémiai lehet(ett) ismét… még azóta sem jött meg, semmi jele, görcs sem nagyon van, viszont a mai tesztek (egyik 10-es, másik 25-ös) hómezők teljesen. Most várom, hogy megjöjjön…
márc. 28. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!