22/44 A kérdező kommentje:
Igen, ugyan ezzel a teszttel. A tesztcsík helyén ugyan úgy ott van valami sötétebb valami…habár a teszt negatív, azóta sem jött meg, a hasam görcsöl/szurkál ugyan úgy már több mint 1 hete, de semmi pms tünet… ma van a 29.ciklusnap…
Arra is gondoltam, hogy nem-e akkor volt ovum, amikor kezdődtek a görcsök 9 nappal ezelőtt.. elég durván szoktam ovukor is görcsölni, de az tart 2 napig, soha nem tart ki a következő mensiig…
márc. 24. 10:12
24/44 A kérdező kommentje:
márc. 24. 11:41
25/44 anonim válasza:
Istenem ezen nincs semmi.. hanyszor irjuk le meg higy nem vagy terhes/?
26/44 A kérdező kommentje:
#25: ki mondta, hogy terhes vagyok? Olvasd már el a #22 válaszomat… írtam, hogy negatív a teszt = nem vagyok terhes.
márc. 24. 13:11
27/44 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni kérdező de nekem 5 napot kesett csináltam tegnap egy tesztet és ugyanilyen volt és ma sajnos meg jött
28/44 A kérdező kommentje:
márc. 25. 14:31
30/44 anonim válasza:
Bocs, de ha egyikről se tudod eldönteni, hogy 1 vagy 2 csík van rajta, miért mindig ugyanolyan fajta tesztet csinálsz? Talán mert egy normálisnál szembesülni kéne vele, hogy hómező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!