Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt totál negatív, ugye?

NemFogodKitalálni kérdése:

Ez a teszt totál negatív, ugye?

Figyelt kérdés
[link]
márc. 20. 11:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Most hanyadik ciklus napon vagy?
márc. 20. 19:16
 12/44 A kérdező kommentje:
Ma volt a 25.nap. Átlag 23-24 naposak a ciklusaim, viszont most nem tudom mikor ovuláltam, így abból nem tudom kiszámolni, hogy mikor kéne megjönnie. 4 napja vannak menstruációs görcseim, viszont vérzés sehol.
márc. 20. 19:39
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 16. napon se volt még pozitív a teszt, akkor a 18. napnál előbb nem lehetett ovud. Ha 14 napos a luteális, az alapból 32 nap, az előtt nem nagyon várnám a helyedben.
márc. 20. 20:02
 14/44 A kérdező kommentje:

12 napos a luteálisom (vagyis 11, a 12. napon szokott megjönni

Nem tudom őszintén, voltak ovus tüneteim kb a 10.-12. nap között, ami a 13.napon elmúlt teljesen. Gondoltam arra is, hogy esetleg most a teszt nem mutatta ki. De ilyen létezik?

márc. 20. 20:31
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha 12 napos a luteálisod, akkor is minimum 18+12, ami 30. És ugye az sem biztos, hogy 18. napon volt, csak annyit sejthetünk ebből, hogy addig nem volt.

Egyébként persze, olyan is létezik, hogy volt ovuláció, csak a teszt nem lett pozitív, mert mondjuk rövid volt a csúcs és pont nem kaptad el (főleg, ha napi 1x tesztelsz, nem 2x).

Viszont akkor vagy megjött volna a vérzésed, vagy egyértelműen pozitív lenne a teszted.

márc. 20. 20:35
 16/44 anonim válasza:
79%
Nekem is ilyen volt elsőre a tesztem 2 nap nap múlva teszteltem és erős pozitiv lett
márc. 21. 11:21
 17/44 anonim válasza:
52%
23-as vagyok szerintem ez pozitiv csak nagyon nagyon halvány
márc. 21. 11:22
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak az én tapasztalatom: Amikor nem voltam terhes én is bele akartam látni az összes negatív tesztbe a pozitívat. Sőt láttam is rajta "csíkot"😅 De az nyilván nem volt pozitív, akkor is ha fényben nézegettem meg forgattam. Amikor pozitív lett a tesztem az teljesen egyértelmű volt hogy két csíkos, mindegy hogy néztem.
márc. 21. 12:23
 19/44 anonim ***** válasza:
55%
23,24 nekem is de már le se merem írni mert úgyis csak lehurrognak
márc. 21. 12:23
 20/44 anonim ***** válasza:

Ovu után 8 nappal volt ilyesmi a tesztem másnapra már erősödött, de volt olyan is hogy ilyen tesztből nem lett semmi csak szellemcsík volt.

Tesztelj reggel már jobban látnikell ha van valami, ha ugyan ilyen lesz akkor ez a teszt ilyen szellemcsíkos.

márc. 21. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!