Van aki mára nem várta? Tünetek? Esetleg pozitív teszt?
10:53 as vagyok.Aranyos vagy:)Nem tudom mit gondoljak egy kicsit letört a mai teszt:(
De a menzi jelei sehol...viszont állandóan pisilek meg ásítozok...nem tudom szntem most hanyagolom pár napig a tesztet majd vasnap körül megnézem újra ha nem jön meg.Igazából ahogy számolgattam lehet hogy még csak most fejeződik be a beágyazódás...nem tudom.Okt 1.-jén volt meg..(5.14.15.16.17.22) ekkor voltunk együtt a párommal.Ált 26-27 napos a ciklusom,de max 28.Nem tudom nem értem..Én is szurkolok mindenkinek.Remélem írtok majd kivel mi történt:)
Sziasztok!Sajnálom,hogy megjött de a következő biztos nem fog:)Ne keseredj el!
Nálam a helyzet változatlan.Menzi sehol...Reggel olyan hányingerem volt,hogy még a könnyem is kifolyt az öklendezéstől..még mindig nagyon fáradtnak érzem magam..én a tegnapi negatív teszt után úgy döntöttem,várok hétvégéig és ha nem jön meg újat tesztelek.Addig nem.Mindenkinek szép napot!
Majd még írok(persze ha nem gond)
Szia!
Bocsi,hogy csak most írok.A helyzet,hogy hétfőn megjött:(
Kicsit letörtem de már jobban vagyok azt gondolom.
Hiszen új hónap újratervezés:D
Mivel egészségileg rendben vagyunk csak is a lelki eredetére tudtam gondolni.Most már biztos vagyok benne,hogy ez volt a gátló ok.Ebben a hónapban másként állunk a kérdéshez.Nem görcsölünk,magunkkal foglalkozunk és a kapcsolatunkkal,programokat szervezünk.Most,hogy felismertem és elfogadtam hogy mi a baj,biztos vagyok benne hogy hónap végén valami nagyon jót oszthatok meg Veled/Veletek:)
Mindenkinek ilyen hónapot kívánok!!!!Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!