Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mára nem várta?...

Van aki mára nem várta? Tünetek? Esetleg pozitív teszt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 09:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Majd irj hogy mi lett
2010. okt. 27. 11:26
 22/30 A kérdező kommentje:
Rendben,neked pedig fel a fejjel!!
2010. okt. 27. 11:51
 23/30 anonim ***** válasza:

10:53 as vagyok.Aranyos vagy:)Nem tudom mit gondoljak egy kicsit letört a mai teszt:(

De a menzi jelei sehol...viszont állandóan pisilek meg ásítozok...nem tudom szntem most hanyagolom pár napig a tesztet majd vasnap körül megnézem újra ha nem jön meg.Igazából ahogy számolgattam lehet hogy még csak most fejeződik be a beágyazódás...nem tudom.Okt 1.-jén volt meg..(5.14.15.16.17.22) ekkor voltunk együtt a párommal.Ált 26-27 napos a ciklusom,de max 28.Nem tudom nem értem..Én is szurkolok mindenkinek.Remélem írtok majd kivel mi történt:)

2010. okt. 27. 12:45
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát nekem megjött,ugy hogy majd legközelebb!! :(
2010. okt. 28. 07:40
 25/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Sajnálom,hogy megjött de a következő biztos nem fog:)Ne keseredj el!

Nálam a helyzet változatlan.Menzi sehol...Reggel olyan hányingerem volt,hogy még a könnyem is kifolyt az öklendezéstől..még mindig nagyon fáradtnak érzem magam..én a tegnapi negatív teszt után úgy döntöttem,várok hétvégéig és ha nem jön meg újat tesztelek.Addig nem.Mindenkinek szép napot!

Majd még írok(persze ha nem gond)

2010. okt. 28. 13:27
 26/30 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem gond,remélem neked sikerülni fog!! Én szorítok neked!!
2010. okt. 29. 09:35
 27/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm,kedves vagy:) Majd megírom mi a helyzet.Szntem vagy holnap vagy vasárnap tesztelek.Szép hétvégét!Szia
2010. okt. 29. 10:09
 28/30 A kérdező kommentje:
Szia! Helyzet???????
2010. okt. 31. 15:55
 29/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi,hogy csak most írok.A helyzet,hogy hétfőn megjött:(

Kicsit letörtem de már jobban vagyok azt gondolom.

Hiszen új hónap újratervezés:D

Mivel egészségileg rendben vagyunk csak is a lelki eredetére tudtam gondolni.Most már biztos vagyok benne,hogy ez volt a gátló ok.Ebben a hónapban másként állunk a kérdéshez.Nem görcsölünk,magunkkal foglalkozunk és a kapcsolatunkkal,programokat szervezünk.Most,hogy felismertem és elfogadtam hogy mi a baj,biztos vagyok benne hogy hónap végén valami nagyon jót oszthatok meg Veled/Veletek:)

Mindenkinek ilyen hónapot kívánok!!!!Puszi

2010. nov. 4. 11:05
 30/30 A kérdező kommentje:
Igazad van!! Én is ezt fogom tenni!!! Kitartás!! Hamarosan mi is babázhatunk!
2010. nov. 4. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!