Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mára nem várta?...

Van aki mára nem várta? Tünetek? Esetleg pozitív teszt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 09:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Én tegnapra nem vártam, és még semmi. Tünetem sincs semmi különös, szokásos menstruációs fájdalmak, (alhas, mell, néha derék), a második babát tervezzük, remélem, hogy összejött. A kisfiamnál is ez volt a helyzet, semmi különöset nem éreztem, csak nem jött meg. Holnap tervezek tesztet venni.

Remélem, hogy összejön nektek!

2010. okt. 26. 10:07
 2/30 A kérdező kommentje:
Szia! Én mára nem várom,még nem is jött,de hosszú a nap! Holnap akarok tesztelni!Nekem sincs semmi tünetem,csak a mellfájdalom van,az meg menzis tünet,szóval még bármi lehet!
2010. okt. 26. 10:09
 3/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is mára nem várom..:D

Semmiféle tünetem nincs.Menzi előtt fájni szokott a fejem,meg puffad a hasam.Most ez sincs.

Viszont hányingerem sincsen,nem tudom.Remélem nem jön meg és babás vagyok.Neked is ezt kívánom.:)

2010. okt. 26. 10:16
 4/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm és viszont kívánom neked is!

Mikor tesztelsz?

2010. okt. 26. 10:23
 5/30 anonim ***** válasza:
Én holnapra nemvárom ,mindenféle tünetem van,tegnap még neg volt a teszt holnap tesztelek megint ,remélem pozi lesz.-)drukkolok nektek is
2010. okt. 26. 11:15
 6/30 A kérdező kommentje:

Én megírom majd,de ti is!!

Várom az eredményeket!

Én meg addig elmegyek dolgozni egyet!:(

2010. okt. 26. 11:58
 7/30 anonim ***** válasza:
Holnap reggel mindenképp,aztán meglátjuk...majd megírom mi az eredmény:)
2010. okt. 26. 12:14
 8/30 anonim ***** válasza:
Én péntek ota nem várom.Tehát már 4 napja késik , ez nálam ritka, max csak 2 napot szokott késni,ugyhogy nem tudom.Még nem akarok tesztelni, majd pár nap , nem akarok csalodni.
2010. okt. 26. 15:23
 9/30 anonim ***** válasza:

en is mara nem varom, s meg nem is jott meg, de a tuneteim 18 napja mellfeszules, fokozodo..faradekonysag, majdnem megjon erzes neha elovesz, meg nagy etvagy :)

holnap tesztelek.

2010. okt. 26. 15:25
 10/30 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem tegnapra nem vártam, nem jött :)

Viszont a teszt két csíkos, (bár már régóta tesztelgetek, de ti ne tegyétek, örjítő!!! )

:)

2010. okt. 26. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!