Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jannge fogamzásgátlót szedem...

Jannge fogamzásgátlót szedem egy hónapja fájnak a melleim és derekam néha el felejtettem be venni és nem egy időben szedtem be őket doki azt mondta ne szedjem....viszont hamarabb meg jött így...lehetséges hogy terhes lehetek ?

Figyelt kérdés

2024. márc. 16. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Na akkor szerintem ennek fuss neki mégegyszer.

Fogamzásgátlót szedsz, de hol szeded, hol nem. Szeded, de a doki mev azt mondta ne szedd.

Véreztél, mégis terhességen gondolkodsz...

Te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban.

2024. márc. 16. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem valo a fogamzasgatlo tabletta, ha keptelen vagy normalisan szedni. Ez nem cukorka!

Ha megjott, nem hiszem, hogy terhes vagy, de csinalj egy tesztet es kiderul basszus. Gondolkozni ki fog?

2024. márc. 16. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Figyelj már ide szerintem te vagy tökéletes!!!! Van hogy el fejtette de másnap be szedtem!!! Nem ítélkezni kell ha nem tudsz normálisan írni akkor ne írj semmit
2024. márc. 16. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kimaradt egy-egy nap, akkor nem védett a tabletta, lehetsz terhes, viszont ha jól értem menstruálsz? Mert akkor meg nem valószínű. Az utolsó aktustól számítva 14 nap múlva tesztelj, az a biztos és óvszert használjatok mostantól. Az orvosnak és a hozzászólóknak is igaza van, ha nem tudod mindennap ugyanakkor bevenni a tablettát, akkor nem való neked.
2024. márc. 17. 02:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnem fog. gatlot ajanlom a tapaszt azt heti 1x kell cserelni
2024. márc. 17. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!