Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 dpo-n járok.30 napos...

12 dpo-n járok.30 napos ciklusnál és hamarabb volt ovu a 12.ciklusnapon.kérdésem ha most negatív a teszt akkor már az is marad?tudom korai tesztelni míg nem jön meg semmi tünet se pattanás pms előtt szokott lenni semmi!decemberben volt egy kémiai!

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalat?
márc. 16. 07:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A 7es válaszolónak írnám hogy nekem a luteáris az hoszabb és nem félidőben van az ovum és szerdára nem várom!
márc. 16. 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 6os nem vezetek hőt!ennyire nem vagyunk rajta a témán!😊ha sikerül örülünk ha nem akkor elengedem én!
márc. 16. 12:49
 13/14 A kérdező kommentje:
9es ha kémiai az ellen senki nem tud semmit tenni!és csak kíváncsi voltam hogy kinek mikor lett + és hogy ilyen hosszú második szakasznál kinek mit mutat
márc. 16. 12:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10es nagyon örülök neked és jó babavárást!
márc. 16. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!