Tuti megjön, ha van a szokásos pattanásom?
A kérdező szavazást indított:
28 szavazat
16 hetes vagyok, tele pattanással. Azt hittem meg fog jönni, mert nekem is szokott lenni előtte pattim, de nem jött meg, a pattanások viszont jönnek azóta is folyamatosan.
Az kislányomnál volt ez ugyanígy, a kisfiamnál gyönyörü volt a bőröm, most is lányt várok. 😀
2023. okt. 19. 09:20
Teljesen ugyanolyan mensis tüneteim voltak mikor teherbe estem mint mikor nem. Egyszerűen végül nem jött meg.
2023. okt. 19. 09:24
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat <3
Ezzel is okosabb vagyok azért ;)
Ebből biztosan nem fogod tudni.
Nekem mindig ugyanott van egy, kivéve próbálkozós hónapban. Akkor 90%-ban nem jön ki🤣 Mégse vagyok terhes.
Terhesen máshol volt és másmilyen. Olyan, mintha maradandó kis "grízcsmószerűség" lenne. Most megint olyan volt, de a beágyazódás nem sikerült, csak elindult, nem lettem terhes. De ebben nem biztos, hogy van összefüggés.
2023. okt. 19. 10:14
5/10 A kérdező kommentje:
Pedig b@sszus mennyi pénzt megspórolna mindenki aki feleslegesen tesztel :D
Le lehet pontozni, de nálam valóban működött. Persze míg nem teszteltem nem voltam biztos benne, de utólag valóban így volt. Minden mensi előtt az államon ki szoktak jönni ilyen gyulladt pattanások. Mikor teherbe estem nem jöttek ki. Sejtettem hogy azért nem, de nem mertem elkiabálni. De sajnos mint látod, ez sem általános dolog, nem mindenkinél van így.
2023. okt. 19. 12:38
#5, ennek van biztosabb módja is. Pl nem tesztelgetni legalább addig, amíg nem késik a menstruáció. Szívesen :D
2023. okt. 19. 14:30
8/10 A kérdező kommentje:
#7 egyértelműen, de nekem 26-35 naposak a ciklusaim és ha közte van egy családi tali mondjuk, azért elnyomok egy tesztet, mivel borász családból származom nem feltétlenül szállnék be terhesen a kóstolgatásba ;) nyilván azokkal én sem értek egyet aki 3-4-5 vagy akár több nappal előbb tesztelnek, bár mindenkinek saját döntése :)
Ahhoz is az kell, hogy tudd az ovu időpontját :) De még úgy sem biztos, hogy elég idő eltelt a pozitív teszthez. Én személy szerint úgy teszek, hogy az ovutól mensziig nem iszok alkoholt :) Nekem ez így nagyobb biztonságérzetet ad.
2023. okt. 19. 21:47
Nálam is ki szoktak jönni menstruáció elôtt. A terhességem elôtt is kijöttek ugyanúgy, vagy talán még egy picit jobban is. Mondtam is a férjemnek, hogy meg fog jönni.
Aztán késett, teszteltem, és pozitív lett.
2023. okt. 20. 02:14
További kérdések: