12 dpo-n járok.30 napos ciklusnál és hamarabb volt ovu a 12.ciklusnapon.kérdésem ha most negatív a teszt akkor már az is marad?tudom korai tesztelni míg nem jön meg semmi tünet se pattanás pms előtt szokott lenni semmi!decemberben volt egy kémiai!
Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalat?márc. 16. 07:22
1/14 A kérdező kommentje:
És 5 nap van még mensziig
márc. 16. 07:23
2/14 anonim válasza:
Korai. Nem kicsit...
Ha késik, akkor van értelme.
3/14 anonim válasza:
Dehogy marad negatív.
Ha öt nap van menzeszig akkor még bármi lehet belőle, akar pozitív is
Várd meg, hogy meg-e jön az a biztos.
Mi így nem tudjuk megmondani terhes-e vagy
4/14 anonim válasza:
Nagyon, nagyon korán teszteltél. Semmi értelme nem volt. Még bármi lehet.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csak a kémiai után nagyon figyelek!3án volt az lh pozi aznap voltunk már 4én átment negatívba,akkor volt a tüszőrepedésem!!ha minden igaz elkaptuk!de annyira bizonytalan vagyok!nem érzek semmit!se pattanás se mellfeszülés semmi
márc. 16. 07:32
6/14 anonim válasza:
Ha hőgörbét is vezetnél mellé, akkor biztosabban látnád, hogy mikor lehetett ovulációd. Nekem a kettő együtt volt nagyon jó.
7/14 anonim válasza:
Ha tényleg 4-én volt ovud akkor hétfőn fog megjönni nem 5 nap múlva. Ha reggeli első pisiből csináltad, valami jó 10-es teszt és teljesen hómező akkor valószínűleg már az is marad (ha biztos az ovu)
8/14 anonim válasza:
Nekem minden esetben 12 dpon + volt a tesztem, k0émiaik is volltak nem kevés.
Szerintem engedd el ezt a hónapot.
9/14 anonim válasza:
Már nem azért, de ha ennyire korán tesztelsz és esetleg megint kémiai szerinted a pozitív teszttel a kezedben tudsz bármit is tenni, hogy megmaradjon? Ezért felesleges korán tesztelni
10/14 anonim válasza:
26 napos ciklusaim vannak, 12.ciklusnap volt ovu. 12.dpo negatív teszt, 13.dpo lett pozitív. Már 7 hetes vagyok.
Igazából várni tudsz csak és újra tesztelni ha nem jön meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!