Utolsó menstruációm február 25.-én volt, azóta nem jött meg. Csináltam már teszteket és mind negatív, lehet még ebből baba? Semmi görcsölést nem érzek, mellem érzékeny (sosem szokott menstruációnál), hányinger, vizes néha elég sűrű folyasom van
nekem január 26 volt az utolsó, február 20-án már pozitívak voltak a tesztek, ma ultrahangon voltam és 1cm a petezsák.
lehet nem volt most peteérésed vagy esetleg később
Szívből gratulálok!
Hát csak kíváncsi vagyok hogy esetleg valaki járt már e így.. hogy csak később lett pozitiv a teszt, az a baj velem, hogy nagyon reménykedem..
Nekem tavasszal 6 nap kèsès után lett pozitìv a teszt. De az gyanùs, hogy neked mèg 8 nap utàn is negatìvak. Kèrj időpontot orvoshoz szerintem, nèzzen rà uh-n mi törtènik.
Szorìtok! 🥰
Köszönöm a válaszokat, hat mar a mai napra érzek egy kis gorcsot, valószínű megjon csak idő kérdésem.
Annyi kérdésem lenne, hogy nektek van/volt bevalt praktikátok teherbe esés elott? Úgy értem hogy nagyon nehezen jön össze a baba.. mit tehetnek hogy végre két csik legyen a teszten? 🙏🙏
Gratulálok neked is!
Hát sajnos az a baj velem, hogy nem tudok nem erre gondolni... tavaly volt egy missed abortuszom és nagyon megviselt, előtte is próbálkoztunk és azóta is
Hát már beszéltünk rola, valószínű örökbefogadnánk.
Próbálom úgy felfogni, hogy még nem jött el az ideje a babának valami miatt... próbáljuk élni az életünket...
Csak nem tudom hogyan segithetnenk ezt a folyamatot hogy végre sikerüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!