Utolsó menstruációm február 25.-én volt, azóta nem jött meg. Csináltam már teszteket és mind negatív, lehet még ebből baba? Semmi görcsölést nem érzek, mellem érzékeny (sosem szokott menstruációnál), hányinger, vizes néha elég sűrű folyasom van
Figyelt kérdés
Sosem késett eddig,(8 napja) nem volt stresszes idoszakom, semmi olyan tényező ami sztm befolyásolhatta volna, véleményetekre illetve tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm.márc. 4. 20:13
1/26 anonim válasza:
Nem, nem lehet, tekintve hogy a tesztjeid negatívak. Késik, ennyi, van ilyen.
2/26 anonim válasza:
Február 25 az volt 8 napja
Nem januárban volt az utolsó menstruációd?
3/26 A kérdező kommentje:
Februárban volt az utolsó menstruációm, így ma 8 napja késik.
Bocsánat, ha kicsit értelmetlenül írtam.
márc. 4. 20:29
4/26 A kérdező kommentje:
Reménykedtem, hogy ez még lehet terhesség, olyan furcsa has szurkálódásokat érzek.. Pár helyen olvastam, hogy valakinél csak 2-3 hét késés után mutatott a teszt pozitívat.
márc. 4. 20:31
5/26 anonim válasza:
Most nem értem
Akkor mikor volt pontosan az utolsó menstruációd első napja?
6/26 anonim válasza:
Mi van? Február 25 az 8 napja volt.
Március eleje van...
7/26 anonim válasza:
De február 25.- én ha megvolt akkor ma nem késhet nyolc napot.
8/26 A kérdező kommentje:
Basszus bocsánat, én most teljesen más rendezvényen vagyok 😅
Január az, január
márc. 4. 20:36
9/26 anonim válasza:
,🤣🤣🤣
Semmi baj, mostar képben vagyunk 🤣🤣
10/26 anonim válasza:
Még szerencse hogy le lettem pontozva
2-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!