Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baja a babának azért...

Lehet baja a babának azért mert kávézok? Nescafé 3in1

Figyelt kérdés
márc. 2. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Milyen babának?
márc. 2. 14:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az lemaradt hogy naponta 1 bögrével iszok reggelente.
márc. 2. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség esetén napi 1 kávé nem okoz gondot az embriónak/magzatnak.
márc. 2. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nekem is ez volt a parám.

Szoptatás alatt is ihatsz egyet, de csak reggel. (én amúgy délután is szoktam, de akkor a koffein mentes bevállt)

márc. 2. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, mikor iszod terhesen a kávét, napi 200mg koffein belefér (tea, kávé, kóla, akármi koffeintartalmú energiaital vagy bármi beleszámít), annak semmi hatása nem lesz a magzatra. Alacsony vérnyomású anyukaként nekem rendszeresen javasolták is az orvosok, hogy el ne ájuljak.

Szoptatás alatt 300mg biztonságosan fogyasztható, akkor nyilván ki kell tapasztalni, hogy a babádnál mi az a határ, esetleg napszak, amikor ő már érzékenyen reagál, de nekem 2 gyerekből 2 egyáltalán meg sem érezte a kávéfogyasztásom, sem reggel, sem este, sem semmikor, pedig eléggé kimaxolom azt a 300mg koffeint, mert anélkül biztosan nem tudnám végigcsinálni a napot :D Szóval hajrá.

márc. 2. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
És kinek a babájáért aggódsz pontosan?
márc. 2. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Lehet ilyeneket olvasni, hogy koraszülött lesz a baba tőle, meg ilyesmi. Ezért én is aggódtam, és meg is kérdeztem a nőgyógyászt. Ő azt mondta, hogy semmi akadálya. Nagyon alacsony a vérnyomásom, terhesség alatt folyton ájuldoztam. Azt mondta, hogy inkább igyak kávét, minthogy elessek, az többet ártana.
márc. 2. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem írta, hogy terhes.

Lehet szoptat.

Hisze az a baba, ha már kibújt.

márc. 2. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
87%

Semmi baja nem lesz tőle. 7-es hol olvastàl ilyet?!?!

Szennyoldalak szerint vàrandòs meg szoptató nó èljen kenyèren ès vizen?

márc. 2. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

előző terhességem elején elég alacsony volt a vérnyomásom minden védőnői méréskor, de még határérték csak az alja. ajánlotta is a kávét, de abszolút nem kívántam így nem ittam

most megint várandós vagyok és szoktam instant kv-t inni, sokszor iszonyatosan álmos vagyok és kívánom is. szedek amúgy vasat is meg vitaminokat szóval a testemnek már csak a koffein kellhet :D

márc. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!