8 dpo ma, koradélutáni teszt második vizeletből. Szerintetek?
Van már egy 4 éves fiam, nála is ugyanígy nagyon halványan láttam eleinte a második csíkot, de gondoltam megkérdezlek titeket. Lehet csak odaképzelem. :)
Sziasztok! Én közben kicsit eltűntem, ma vagyok 10 dpo-n és ma is egyértelmű negatív a tesztem. Kezdek picit aggódni, a kisfiam első hónapra sikerült, lassan 5 éve.
Ilyenkor mindig megbánom, hogy nem vártam tovább, elszomorít hogy negatív. 26-27 napos ciklusaim vannak, most vagyok a 23. ciklusnapon. Van még remény? 😔
Örülök, hogy ennyien összegyűltünk, nagyon drukkolok mindenkinek! Szívesen olvasnám a fejleményeket rólatok! :)
Igen, az ovu 100%, hogy február 23 volt. Tegnap csináltam egy clearblue tesztet napközben, akkor nem néztem meg túl alaposan, de ma reggel mikor oda tettem a friss tesztet, megláttam, mintha lenne ott valami. Csatolok képet. A ma reggeli x epil teszten is a párom vett észre először egy halvány csíkot, én nem. Ti látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!