Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 dpo ma, koradélutáni teszt...

8 dpo ma, koradélutáni teszt második vizeletből. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van már egy 4 éves fiam, nála is ugyanígy nagyon halványan láttam eleinte a második csíkot, de gondoltam megkérdezlek titeket. Lehet csak odaképzelem. :)

[link]

2024. márc. 2. 10:14
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
67%
Én latok rajta valamit kedves kérdező. 7 dpon vagyok Enis. Izguljunk egyutt
2024. márc. 2. 23:49
 12/44 A kérdező kommentje:
Csináltam ma is egy tesztet reggeli vizeletből, negatív. Várok 2 napot, 11 dpo-n tesztelek megint. Utolsó válaszoló, majd írj miújság! Jó tudni, hogy más is hasonló izgulós időszakban van, drukkolok nagyon! 💜
2024. márc. 3. 08:29
 13/44 anonim ***** válasza:
29%
Irok majd mi a helyzet, én most elkezdtem jós tesztelni de a tegnapi erossebb mint a mai…nem tudom mi lesz ebbol😞
2024. márc. 3. 09:45
 14/44 A kérdező kommentje:
Van itthon egy digitális clearblue tesztem, majd csak akkor lövöm el, ha biztosan látok valamit a kis olcsóbb teszteken. Nagyon lassan telik az idő…
2024. márc. 3. 09:56
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mához egy hét nem kéne megjönnie. Annyira szurkolok magunknak. Tavaly egy mehen kivulim volt de hal istennek megmaradt a petevezetom. Es tavaly elott egy spontán vetélés. Tudni kell rolam hogy mthfr gén mutaciom van es trombozis hajlam amire verhigitot szedek meg folsavat es pluszban elevitet es peteeres elosegitot ami allitolag segíti a teherbeesest is. Igaz ebben a hónapban kezdtük a párommal a gyógyszeres kúrát. Ti miota probalkoztok kedves kérdező?
2024. márc. 3. 10:07
 16/44 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok neked kedves kérdező! Még bármi lehet😊

Én ma vagyok a 4.dpo-n, egyet ertek, hogy borzasztóan lassan telnek a napok

2024. márc. 3. 10:13
 17/44 anonim ***** válasza:
16# válaszoló. Megy a drukk neked is. Orvendek összegyűltünk es izgulunk egyutt. Mindenki irja meg a valaszt akárhogy is lessz
2024. márc. 3. 10:17
 18/44 anonim ***** válasza:

#16os vagyok

Izgalmas es idegörlő napok

Mi kisteso projekten vagyunk, amikor ő fogant követtem az ovumat es predi mar 10.dpo-n mutatta (mas teszt nem)

Ebben a hónapban is követtem az ovumat. Nemtudom mikor kezdjek el tesztelni, de amugy en is gondolkoztam josteszten, mivel maradt lh teszt jócskán

Amig nem jön meg, addig van remény😊

2024. márc. 3. 10:42
 19/44 anonim ***** válasza:
Tegnapi lh tesztem erossebb volt mint a mai…a melleim erossen fajnak es égnek a hasam allja is faj tompan. Annyira reménykedem 🥺
2024. márc. 3. 11:28
 20/44 anonim ***** válasza:

#16os vagyok, mondjuk legyek C

Minden nap ugyan akkor, reggeli elsőből nézed?

2024. márc. 3. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!