Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 dpo ma, koradélutáni teszt...

8 dpo ma, koradélutáni teszt második vizeletből. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van már egy 4 éves fiam, nála is ugyanígy nagyon halványan láttam eleinte a második csíkot, de gondoltam megkérdezlek titeket. Lehet csak odaképzelem. :)

[link]

2024. márc. 2. 10:14
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Oke C🤗. Tegnap este csinaltam egyet mert furdalt a kíváncsiság es feltehetően majdnem egyforma eros a csík. A ma reggeli viszont eleg halvány sajnos😞 el is vagyok keseredve rendesen. Meg egyetlen egy lh tesztem maradt
2024. márc. 3. 11:35
 22/44 anonim ***** válasza:

Sajnos jostesztnel nagyon a napi elsőt mondják valósnak.

Bar ugye ovukor meg a délutánit, viszont nekem sikerült akkor reggel elcsipnem egy jo erős pozit, ami estig kitartott, de mar halványabb volt, mint reggel. Másnap pedig negativ.

Hányadik dpo-n vagy most? Ha tudod csináld minden reggel, az tud pontosabb infót adni.

2024. márc. 3. 11:40
 23/44 anonim ***** válasza:
7 dpo nal tartok a naptár szerint
2024. márc. 3. 12:03
 24/44 anonim ***** válasza:
Én 2 terhességnél is jós teszteltem lh val, amikor az lh csak közepesen olyan erős volt mint a kontroll akkor már a hcg is + lett halványan. Felesleges az lh jósnak, mert mind 2 ugyanakkor kezdte el mutatni
2024. márc. 3. 12:03
 25/44 anonim ***** válasza:
Akkor inkabb 9 dp tol kezdjem a jós tesztelést? Neked fajt a hasad es a melled pozitív teszt elott??
2024. márc. 3. 12:07
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne jós tesztet 10 hcg, ugyan akkor derengett mint a jós, feleslege az lh, volt vagy 10 tethességem, kémiai, missed, gyerek és nekem 9dpon minden esetben + lett ha volt valami.

Volt amikor hájt a mellem, meg görcsöltem mensisen, de volt hogy semmi sem volt

2024. márc. 3. 12:09
 27/44 anonim ***** válasza:
Ertem koszi a valaszt. Hany naposak a ciklusaid? 🤗
2024. márc. 3. 12:14
 28/44 anonim ***** válasza:

22es C voltam

[link]

Egy ilyet találtam, hátha érdekes lehet

C

2024. márc. 3. 12:24
 29/44 anonim ***** válasza:
Koszi szepen C. Ezt olvastam a napokban kedves toled. Reménykedem hogy Hatha baba lenne 🥺
2024. márc. 3. 12:53
 30/44 anonim ***** válasza:

Annyi történetet olvastam, van akinek nagyon korán kimutatja a terhességi teszt, van akinek csak a 16.dpo körül.

Nagyon sok mindentől függ és az sem mindegy milyen tesztet választ az ember

Nekem most van otthon 4 fajta, különböző árkategorias tesztem

Viszont a Predit sokan dicserik es anno nekem is az mutatta először szépen a pozit🙂

2024. márc. 3. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!