8 dpo ma, koradélutáni teszt második vizeletből. Szerintetek?
Van már egy 4 éves fiam, nála is ugyanígy nagyon halványan láttam eleinte a második csíkot, de gondoltam megkérdezlek titeket. Lehet csak odaképzelem. :)
Sajnos jostesztnel nagyon a napi elsőt mondják valósnak.
Bar ugye ovukor meg a délutánit, viszont nekem sikerült akkor reggel elcsipnem egy jo erős pozit, ami estig kitartott, de mar halványabb volt, mint reggel. Másnap pedig negativ.
Hányadik dpo-n vagy most? Ha tudod csináld minden reggel, az tud pontosabb infót adni.
Ne jós tesztet 10 hcg, ugyan akkor derengett mint a jós, feleslege az lh, volt vagy 10 tethességem, kémiai, missed, gyerek és nekem 9dpon minden esetben + lett ha volt valami.
Volt amikor hájt a mellem, meg görcsöltem mensisen, de volt hogy semmi sem volt
Annyi történetet olvastam, van akinek nagyon korán kimutatja a terhességi teszt, van akinek csak a 16.dpo körül.
Nagyon sok mindentől függ és az sem mindegy milyen tesztet választ az ember
Nekem most van otthon 4 fajta, különböző árkategorias tesztem
Viszont a Predit sokan dicserik es anno nekem is az mutatta először szépen a pozit🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!