Lehet baba? Vagy beágyazódás?
Február 6.án jött meg.
Elvileg 20.án volt a peteérés.
De együtt voltunk: 6 15 16 17 18 20 22.
25 óta jobb petefészkem fáj
26 álmos voltam
27 bal mellem oldalt bizsergett
Ma is bizsereg a mellem oldalt
De a petefészek fájdalom mindennapos.
Köszönöm. Nem stresszelek rá.
7.hónapja próbálkozunk…
Lassan ott tartok hogy orvos.
🤦
Ne haragudj.. de ha 20.-án is volt tényleg peteérésed, ma 28.-ig bezárolag az ég adta világon semmit sem érezhettél, ha meg is történt a fogantatás még be se ágyazódott..
Kérlek szánj időt arra, hogy tüzetesen tanulmányozod a fogantatás menetét.
Hidd el nagyon sok balga kérdéstől óvod meg magad...
Hú, anyám. Ha te nem stresszelsz, rá, akkor ki?🤣
Maradjunk annyiban, hogy egyik se jelent semmit.
15 hetes terhes vagyok, de még egyszer se bizsergett a bal mellem oldalt. Most akkor kezdjek el aggódni?🤔
Mondjuk lehet, hogy csak nem vettem észre, mert nem figyelgettem magam betegesen.
Kedves Kérdező!
Ha valóban 20.án ovuláltál, akkor max beágyazódás körül járhatsz. a hcg hormon termelődésétől lehet bármilyen tünet, ami beágyazódás után kezd el termelődni. A tünetek hátterében más van, kivéve, ha sokkal hamarabb ovuláltál.
Köszönöm.
Azért irtam hogy elvileg mert nem vagyok benne biztos. Nem tudom mikor volt de a kalkulátorok akkorra írták.
Igen tudom ne bizzak ezekbe.
A beágyazódást meg azért írtam mert nagyon sokan írják hogy van beágyazódási tünet ezt azt amazt éreztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!