Ez egy őrület! Másnál is így van ez?
Igen, az ember őrülten rá tud kattanni!!!! S olyan boldog vagyok míg nem jön meg, aztán meg zokogok mint egy majom! S ezt csinálom hónapról hónapra.
Most menstruálok, de még mindig azon agyalok, hogy hátha megbújik a pici és megmarad, nem veszítem el! :(
az első válaszoló vagyok
én már tudat alatt annyira beleéltem magam,hogy az előző havi mensim meg se jött,voltam orvosnál,de nem látott terhességet :( ekkor arra gondoltam,hogy mi van,ha esetleg későn jött össze,vagy éppen mi van ha nem is lehet nekünk babánk... mikor kezdtem kicsit megnyugodni,akkor jött meg...de már nem tudok annyira nem odafigyelni rá,mert igaz,hogy nagyon fiatal vagyok,de már 1 éve nem sikerül...
Szia!
Sajnos én is attól félek, hogy a tünetek, amiket kb 1,5-2 hete érzek, azokat sem magam generálom (1 napig azt hittem fel vagyok fázva-bár a vizelés nem fájt, csak nyilalt alul, meg fájt a derekam, de csak 1 napig, olyanmeg ugye nincsen...aztán tovább mentem...már 1 hete a mellbimbóm is érzékeny néha..., majd 2 napja az ébredési hőm 37 C', ) és ilyenkor rossz, mert az ember nem meri elhinni, illetve nem akarja magát belelovallni a dologban, mert annál nagyobb a pofáraesés...úgyhogy csak némán tűr a bizonyos napig, nekem pénteken kiderül, hogy gondolt vagy igaziak a tünetek
De fel a fejjel, szerinten elég sokan vagyunk így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!