Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon félek hogy terhes...

Nagyon félek hogy terhes lettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hete szeretkeztünk, és (titokban vagyok vele együtt mivel a szüleim nem szeretik).

Nem védekeztünk, és szerintem ment belém egy csomó, azóta is ilyen fehér valami jön ki és szerintem az az...

Állandóan fáradt vagyok, és ingerült.

Nincs székletem, vagy ha van is akkor nagyon kevés és ilyen mogyorós.

Sokszor fáj a hasam, fejem.

A menstruációm hónap elején szokott megjönni.

Nyugtassatok meg, hogy ez még nem biztos.

febr. 22. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátod megfertőzött vmivel, kitudja hány nővel csajjal volt gumi nélkül, egy utolsó nyomorék, te meg nagyon buta hogy párosodtál védekezés nélkül.

Nemcsak terhességtől véd hanem súlyos betegségtől is

febr. 22. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerintem is esélyesebb egy nemi betegség, de persze lehetsz terhes
febr. 22. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemi betegség gyanúja esetén haladéktalanul keress fel egy nögyógyászt. Ha terhes vagy akkor is. És nem mellesleg: ha nem akarsz teherbe esni, védekezz. Óvszer, fogamzásgátló tabletta, stb. A nőgyógyász ebben is tud tanácsot adni, hogyan védekezz. És végül: ne bízd rá a pasira, neki nincs vesztenivalója, te vagy veszélyben!
febr. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!