Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet pozitív a terhess...

Hogyan lehet pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Már 6 hónapja nem szeretkeztünk. A héten minden nap pozitív lett a terhességi tesztem. Hogyan lehetséges?
febr. 21. 21:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
49%
30 🤣🤣🤣🤣 oké.
febr. 22. 11:11
 32/49 anonim ***** válasza:
88%
Semmi gyomorforgatot meg undoritot nem olvastam az elso oldalon, egy vicces megjegyzes volt, tobben felsoroltak, mitol lehet. 13 oraja nem jelzett a kerdezo, en voltam aki irta, hogy varjuk meg a valaszt. Az esetek tobbsegeben kiderul, hogy unatkozo troll irja a kerdeseket. Nehogymar a ketkedok erezzek magukat szarul, amikor evek ota romlik az oldal szinvonala, es egyre nehezebb kiszurni, ki vicceskedik es ki irja komolyan a kerdeseket.
febr. 22. 11:34
 33/49 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki hogy várandós vagyok és nincs semmiféle elváltozás.
febr. 22. 18:43
 34/49 anonim ***** válasza:
62%

Mármint mindjárt szülsz? Vagy a Szentlélek volt?

febr. 22. 18:53
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Voltál orvosnál?

És milyen elváltozás?

febr. 22. 18:57
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor hat hónapos vagy, és eddig fel sem tűnt?
febr. 22. 18:57
 37/49 A kérdező kommentje:
Igen, orvosnál voltam és 6 hetes vagyok.
febr. 22. 19:39
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lennél 6 hetes, ha 6 hónapja nem dugtál!?🤦🏽‍♀️ Olyan kamu ez a kérdés, mint az állat. Tudjuk elírtad... Ne etessétek a trollt!
febr. 22. 19:44
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Volt a Dr House-ban egy ilyen rész, miszerint néhány faj képes az önmegtermékenyítésre, de embernél eddig még nem történt ilyen. Szóval minden elismerésem, tutira híres leszel
febr. 22. 20:03
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Hat hetes vagy de hat hónapja dugtal utoljára.

Mi van?

febr. 22. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!