Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet pozitív a terhess...

Hogyan lehet pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Már 6 hónapja nem szeretkeztünk. A héten minden nap pozitív lett a terhességi tesztem. Hogyan lehetséges?
febr. 21. 21:11
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Na muti!
febr. 21. 23:05
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Erre kiváncsi vagyok. Ha tényleg nem éltél nemi életet, és tenyleg terhessegi teszt, es tenyleg pozitiv is, akkor valoszinu egy ciszta okozza..

muti a kepet

febr. 22. 00:32
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos, nem jelent jót, irány az orvos. Mert 6 hónapos terhességet nem lehet nem észrevenni. (Tudom azok a fránya tv müsorok)

Ha meg nem baba, nyilván nem az, akkor ciszta vagy egyéb betegség amivel muszáj foglalkozni...nem játék. Márha tényleg pozitív az a teszt. Vérvételt ia nézetnék hcg-t mielőtt eljutnék a dokihoz. De orvoshoz mindenképp fordulj.

febr. 22. 06:25
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Beadott neked valamit,vagy alkoholt ittál,és nem emlékszel semmire.

Vagy száradási csík van a teszten.

Vagy tényleg beteg vagy. Uh, vérvétel kezdetnek.

febr. 22. 08:18
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív....

Ilyen? :

[link]

febr. 22. 08:19
 16/49 anonim ***** válasza:
26%
6 hónapos terhes vagy!
febr. 22. 08:56
 17/49 anonim ***** válasza:
85%
Sztem ez is kamu, mert nem válaszol
febr. 22. 09:15
 18/49 anonim ***** válasza:
8%
Amúgy akik itt hülyéskednek és tegyük fel tényleg betegség van,nem érzitek gyomorforgatónak magatokat? Nagyon remélem nem anyák poénkodnak itt ezen,vagy ha igen majd a lányotoknál is csináljátok így érzéketlenül. Okádék.
febr. 22. 09:17
 19/49 anonim ***** válasza:
85%
18: varjuk meg a kerdezo valaszat. Az esetek 90%aban kiderul, hogy csak kamu a kerdes.
febr. 22. 09:28
 20/49 anonim ***** válasza:
82%

18, ne haragudj, de ha valaki ennyire bolond, hogy elmondása szerint nem szexelt hat hónapja, de pozitív a tesztje és nem megy orvoshoz, hanem itt vergődik akkor az vessen magára.(már ha nem kamu a kérdés)

Ha velem lenne ilyen vagy a lányommal orvoshoz rohannék nem a gyakorin kerdezgetnék.

febr. 22. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!