Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet pozitív a terhess...

Hogyan lehet pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Már 6 hónapja nem szeretkeztünk. A héten minden nap pozitív lett a terhességi tesztem. Hogyan lehetséges?
febr. 21. 21:11
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
16%
Ja,várjuk meg addig meg nyugodtan tomboljátok ki magatokat viccelődve. :) Valahol le kell vezetni a feszkót,és még én vagyok lepontozva,akibe szorult emberség. Anyák szégyenei. "valaki ennyire bolond". Ja,még ő a "szar",amiért te élcelődsz rajta. Nyilván. :D
febr. 22. 09:35
 22/49 anonim ***** válasza:
17%
20# Nem gondolom. Aki egy idegennel is ilyen,az bizony a sajátjával is. Jól kiröhögnéd elsőnek a lányodat,gratulálok.
febr. 22. 09:36
 23/49 anonim ***** válasza:
73%

20, nem nevezném ki a lányomat, te ütődött...

Én a kerdezot sem nevettem ki, csak leírtam a véleményemet, hogy magára vessen ha nem képes elmenni orvoshoz

Nem is ismersz engem, akkor mit állsz belém.

Én téged nem bántottalak, sőt senkit sem.

Gratulálj anyádnak, hogy milyen majmot hozott a világra.

febr. 22. 09:38
 24/49 anonim ***** válasza:
7%
23# Ha nem te élcelődtél rajta,akkor miért veszed magadra,amit írtam,te marha? Nyilván nem neked címeztem akkor,nem kell így beleállnod sem. Leanyázol ÚGY,hogy nem neked címeztem,amit írtam? Hát én gratulálok ezek után a te anyádnak,idióta. :) Értő olvasás Drágám.
febr. 22. 09:42
 25/49 anonim ***** válasza:
77%

24 te minek írtál választ?

Csakhogy másokat kritizálja.

Én miért ne irhatnék? Volt hasznos válaszod?

febr. 22. 09:44
 26/49 anonim ***** válasza:
12%
6# írtam,szerintem senkit nem kritizáltam ott. Jaa ti kritizálhatjátok a kérdezőt,na de aki titeket mer itt leugatni jogosan,az már nem olyan buli,ugye? De annak címeztem,aki simán elröhög itt. Na de hogy leanyáz egy kismajom,akinek nem is címeztem semmit,az már azért nevetséges. :D Mondjuk mit várok itt komolyan...
febr. 22. 09:47
 27/49 anonim ***** válasza:
65%
26 ha nem tetszik el lehet menni
febr. 22. 10:24
 28/49 anonim ***** válasza:
21%

Neked is,ha valami nem tetszik. :) Egyébként le is lépek,attól embertelenek maradtok,ennyi. Ez változni nem fog.

Kérdező,neked meg kívánom a legjobbakat és inkább legyen kamu,mint igaz. Volt ismerősöm hasonló sztorival,sajnos. Szép napot!

febr. 22. 11:00
 29/49 anonim ***** válasza:
32%

28 én miért lépnék le?

Én nem puffogok meg haborgok itt.

febr. 22. 11:03
 30/49 anonim ***** válasza:
17%
Nem,te maradj csak itt és röhögj a kérdezőn nyugodtan kedvedre,amíg ki nem derül,hogy súlyos beteg például. Utána is nevess. Ha nem tartozol közéjük,akkor nyilván nem kell magadra venni. Ha ez háborgás volt,mert mondjuk rosszul érintett az igazság,akkor sajnos ez van. Na,szevasz.
febr. 22. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!