Fél éve próbálkozunk a férjemmel. De még semmi,semmi féle tablettát és vitamint sem szedek. Nagyon szeretnénk megkoronázni szerelmünk egy kisbabával,de sajnos elvezéskor azonnal kifolyik. Tudnátok valamit ajánlani esetleg tablettát vagy praktikát?
Ne haragudj, de ha gyereket akarsz lehetnél egy kicsit tajekozottabb.
Nem folyik ki minden, aminek kell, eljut a megfelelő helyre. Szerinted másnál hogy működik ez? Mindenki gyertyaba vágja magát utána?
"Nagyon szeretnénk megkoronázni szerelmünk egy kisbabával"
És hogy meg fogsz lepődni, mikor arcul csap a valóság :D :D
Nem, a gyerek nem a kapcsolat megkoronázása, hanem az egyik legnagyobb próbatétele - a pech, hogy már egy plusz emberi lény is a része, aki nem tehet róla, viszont ha balul sül el és a kapcsolatotok elbukik, akkor ő szívja meg.
"Nem, a gyerek nem a kapcsolat megkoronázása, hanem az egyik legnagyobb próbatétele - a pech, hogy már egy plusz emberi lény is a része, aki nem tehet róla, viszont ha balul sül el és a kapcsolatotok elbukik, akkor ő szívja meg."
Ennyi erővel akkor ne szaporodjunk. Egyébként miért szívná meg a gyerek? Az én szüleim is elváltak mikor ovis voltam mégse lett "semmi bajom". Nem szívtam meg, nem lettem lelki sérült stb.
Egyébként aminek bent kell maradnia az bent is marad... Én együttlét után egyből mentem zuhanyozni és lemosni magam lentről mégis elsőre sikerült. És nem stresszeltem rá, úgy voltam vele ha sikerül akkor sikerül ha nem akkor nem.
Viszont nekem a dokim azt mondta ha 6 hónap alatt nem sikerül utána forduljak hozzá.
A praktika az, hogy ha tudod mikor szokott megjönni, előtte 2 héttel kell együtt lenni, mert akkor a legesélyesebb.
Gyertya állásba szoktak feküdni, terhes vitamin, glutén mentes étrend stb. de ezek csak a nőt nyugtatják meg, hogy mindent megtett, semmiben nem járul hozzá,hogy teherbe ess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!