Szedem a vitaminokat 3 hónapja,próbálkozunk már kb 5 hónapja ,de sajnos nem sikerül teherbe esni. Van már egy 4 éves lányom ,nagyon szeretnénk még egy kis tesot,de sajnos még nem jött össze,forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Már késik 4 napja a menstruációm ,ma végeztem egy tesztet sajnos negativ lett. Gondoltam na lehet most sikerült da sajnos nem. Nem tudom mi lehet az oka hogy enyi ideig nem sikerül?2022. nov. 3. 17:01
1/3 anonim válasza:
5 hónapról van szó, az nem sok idő egyáltalán. Ha 1 év alatt nem jön össze, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Gyanítom az is lehet a háttérben, hogy ilyen görcsösen akarod. Minden terhesség más, gondolom a lányod hamar összejött, na ez pont nem azt jelenti hogy a következővel is így lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
A lányom elsőre össze jött. Lehet tényleg az a baj hogy nagyon görcsösen akarom.
2022. nov. 3. 17:10
3/3 anonim válasza:
Rendszeres, 2-3 naponkénti (ovuláció környékén naponkénti) szexuális együttlét mellett ha 1 évig nem esel teherbe, akkor érdemes már orvoshoz fordulni, főleg ha már van egy termszetes úton fogant gyermeked. Vas és D vitamin szintet nézess ha szeretnél még tenni valamit, azokat érdemes feltölteni. Folsavat szedjél, egészséges étkezés, heti 2-3x valami sport, és hát sajnos, amit az 1-es is írt, hogy a rágörcsölés nem segít, de hát sajnos ez nyilván nem úgy működik, hogy nem foglalkozik vele az ember, ha akar gyereket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!