Mit tegyünk most?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok és a barátnőm is.volt egy éjszaka ami több volt mind csak együtt alvás és most minden jel arra utal hogy várandós.Mit tegyünnk?
Hogyan mondjuk el a szüleinknek?
2024. febr. 18. 08:33
11/15 anonim válasza:
Ha nem mondjátok el akkor nem tudjátok időben elvetetni,viszont előbb utóbb kiderül... essetek túl rajta.
12/15 anonim válasza:
Nézd kérdező, az átlag szülő kiborul, ha ilyet eltitkolnak előle.
Ha az én gyerekem lennél, jobban járnál, ha elém állnál még időben, amikor az abortusz még opció. Szemelyszerint en az életben nem mondanám azt a gyerekemnek, ha már elmúlt 16, hogy menjen abortuszra, mert úgy érzem, az az ő kizárólagos döntése kell hogy legyen már abban az életkorban. Támogatnám, bárhogy is döntene. Ha viszont eltitkolja a terhesseget addig, amíg már nem lehetséges az abortusz, onnantól egyedül az ő felelőssége, neki kell megoldania a segítségem nélkül.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen sikerült,kicsit haragudtak ránk hogy még ennyi idősen ez korai de azt megértették hogy nem akarunk abortuszt
2024. febr. 27. 18:40
15/15 anonim válasza:
Itt kínlódok egy beteg,akaratos 2 évessel aki lázas,hát sok kitartást a döntéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!